- 38,918
- 32,486
- 113
Adam yarım saat oturup mesaj yazmış nasıl içlendiyse artıkNe oldu ki biri kötü bişe mi yazdı
Adam yarım saat oturup mesaj yazmış nasıl içlendiyse artıkNe oldu ki biri kötü bişe mi yazdı
Ne yazmışlar ki onaValla bakıp bakıp gulucem kanka bize meze çıktı
butün forum camiasına sövmüş adam ne rahatlamıştır amaKüfür etmiş dengesizin biri rolü kapattırdı diye
Valla ben gece çalışıyorum kafam rahat skdjejsLan niye yatmıyonuz işe giden yokmu aranızda ondeğilde o emre denen di yüzünden uykusuz uykusuz işe gidecez be lanet olsun ona
Bizde etmiyoruz tabi valla milleti nası ganyana getirdi ulan parasılık insana neler yaptırıyo millet sabaha bekledi inek hibi bnde dahilBen dahil çok insanin ahını aldı o hakkımı helal etmiyorum. Sizde etmeyin
Ben ettim iyi guldurdu, cem yilmaza gitsem 5 k bilet bedavaya eglendikBen dahil çok insanin ahını aldı o hakkımı helal etmiyorum. Sizde etmeyin
abree banlandıdün sabah makinanın roll muhabbetinde kimler banlandı haberiniz var mı işe giidince takip edemedim
Bizde mal gibi bekledik inek gibi işe gidecez birzdnValla ben gece çalışıyorum kafam rahat skdjejs
Bende ettim valla üst komşu geldi ne bu ses diyeBen ettim iyi guldurdu, cem yilmaza gitsem 5 k bilet bedavaya eglendik
birde makina banlandıdün sabah makinanın roll muhabbetinde kimler banlandı haberiniz var mı işe giidince takip edemedim
Valla para felan alamadıkta makara açısından inanılmaz gündü değdiBende ettim valla üst komşu geldi ne bu ses diye
Helal beemretas11 post: 10845585' Alıntı:Banımı açtılar ödülleri gönderiyorum
Allah aşkına birisi SS atsjn adamın yazdığını
Seni sectigin rollde onu secmemisim diye banada sovmus gvsk.roll bitince tbrk yazmış ona ödül aticakmisizNe yazmışlar ki ona
Aga dur ortalığı karıştırmaHelal be