- 18,267
- 9,933
- 113
Başkana attım tüm mesajları bakalım ne olacak eğer beklediğim sonuç çıkmazsa hesabımı kapattiracamYapmıştır forumda her türlü insan var
Başkana attım tüm mesajları bakalım ne olacak eğer beklediğim sonuç çıkmazsa hesabımı kapattiracamYapmıştır forumda her türlü insan var
Kim kaldı diye düşünüyor bide allahtwn aklına gelmedik herifinHahhahahahahahahahahqhhahaa sus bagırıcam sımdı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
sende dök içini bee hadiŞimdi Bende bişeyler çok yazmak istiyorum ama Ban Yememek için susuyorum Neyse Susalım Forumun Refahı için 😂
Dur kanka ortalık karışık arada gitme 🤣Şimdi Bende bişeyler çok yazmak istiyorum ama Ban Yememek için susuyorum Neyse Susalım Forumun Refahı için 😂
Ben indirmeye baslamistim soyledigi uygulamalari valla 🤣🤣🤣Yav biri farklı platforma çağırdığında gidecek enayi var mı. Burda takip edemiyoruz aq bi de başka yerden mi takip edecez
AjxhdhjsjskxjdkdkslslskskaKim kaldı diye düşünüyor bide allahtwn aklına gelmedik herifin
Lanetkelin videoyu izleyelim dedik padişahbet tişörtü giymiş adam nasıl güvencez bu siteyeDur kanka ortalık karışık arada gitme 🤣
Keşke Kashima ya da biraz sövseydiKim kaldı diye düşünüyor bide allahtwn aklına gelmedik herifin
ulan sdajdsajdsakdsaKeşke Kashima ya da biraz sövseydi
Yasaklı mavi site ne olaki?Size bir şey soylum bugün Gecce yasaklı mavi siteye girim dedim formdan 3 kişi bütün bilgilerine ulaşmış kardeşimin instasini bulmuş sözde bunu bulamamista bütün aile üyelerinin telefonunu bulmuş form çok bozuldu
Olan erhana oldu garibim para da almadı küfürü tek yiyen olduKim kaldı diye düşünüyor bide allahtwn aklına gelmedik herifin
Aahhshs gülmekten boğulcam şimdiKeşke Kashima ya da biraz sövseydi
Yav işte tama bonus aldığımız yerYasaklı mavi site ne olaki?
Korkuyorum banlandim acaba sesde çıkmıyorOlan erhana oldu garibim para da almadı küfürü tek yiyen oldu
OnlyfansYav işte tama bonus aldığımız yer
NsjsmemdkdmwkdmwmskwmwjkdmwksKeşke Kashima ya da biraz sövseydi
Ben yıllarımı vermişim Buraya Birgünde Yok Olmak istemeyiz 😂sende dök içini bee hadi
Yok ban yememiştir görmüodur mesajlarıKorkuyorum banlandim acaba sesde çıkmıyor
şaka makada kashima uyuyor şuan hiçbirşeyden haberi yok sabah uyandığında ağzı açık bakar mesajlaraKeşke Kashima ya da biraz sövseydi