- 26,395
- 16,418
- 113
Allah roll takip etse emretasın rollüne mi bakar @allah ın bu konuyla ilgisi yoktur sanmamUlan yıllar sonra rol takip ettim olanlara bak Allah’ta istemiyor rol takip etmemi
Allah roll takip etse emretasın rollüne mi bakar @allah ın bu konuyla ilgisi yoktur sanmamUlan yıllar sonra rol takip ettim olanlara bak Allah’ta istemiyor rol takip etmemi
200 betten 7 li fullerse yazcakmış sanaAleykümselam konuşmaları silmiş bende hwhs
Atayiz misin kardeşim senAllah roll takip etse emretasın rollüne mi bakar @allah ın bu konuyla ilgisi yoktur sanmam
Ana bacı küfretti çoğu kişiye banı haketti yanidedeye yazık olmuş iyi adamdı
Kim sovmus nolmus alicim 😃Ana bacı küfretti çoğu kişiye banı haketti yani
Parası biterse bana yazsin200 betten 7 li fullerse yazcakmış sana
Konu silinmedi mesaj sayısı düşmedi kiOlan bizim akına oldu konudan önce 1 k mesajı vardı konudan sonra 6 k oldu
Dede diye biri birkaç kişiye sövdü modlar dahil ban yedi olay o MamimKim sovmus nolmus alicim 😃
Konu silinmedi demiOlan bizim akına oldu konudan önce 1 k mesajı vardı konudan sonra 6 k oldu
skt 3 gün kalmış soğuk kahve hasta eder miAna bacı küfretti çoğu kişiye banı haketti yani
Ya Erhan sarhos musunKonu silinmedi mesaj sayısı düşmedi ki
Daha hiç içmedim biz içmeden sarhoşuz puaahYa Erhan sarhos musun
Etmez heralde 😆 en kötü ishal olursunskt 3 gün kalmış soğuk kahve hasta eder mi
Olan bizim akina oldu diyo hıyar gibi yazıyorMesaj sayısı artmış diyo siz konu silinmedi diyonuz
yazdı mıParası biterse bana yazsin
Yooo benim param yok zaten hahshssyazdı mı