- 48,566
- 53,321
- 113
Yarin bir konu accaam 3 adim kasa 20k hedef 1 milyon ulaşırsam 200k dağıtım olacak kaçtım bu kez gerçekten
karpuzları fullemiş abreenin ibanı bul 500 lira atayım kapatsın ağzını diyoYooo benim param yok zaten hahshss
Neresi burası öder mi onu soylebil8r8m sadeceBırak sımdı konuyu bu nasıl bonus ya
Ekli dosyayı görüntüle 948037
Casival miBırak sımdı konuyu bu nasıl bonus ya
Ekli dosyayı görüntüle 948037
Kendi ibanim mevcut benim sadece hwhxhdkarpuzları fullemiş abreenin ibanı bul 500 lira atayım kapatsın ağzını diyo
Birşey olmazskt 3 gün kalmış soğuk kahve hasta eder mi
Neresi burası öder mi onu soylebil8r8m sadece
Casival ayne Öder de yalandan 1700 oldu kasa belki dedik gecenin bereketinden gönderirler göndermedi çakallar şartlarını biliyordum can sıkıntısına sweete girdim 1700 verdiCasival mi
Bana kaç k şimdiden Rez alalımYarin bir konu accaam 3 adim kasa 20k hedef 1 milyon ulaşırsam 200k dağıtım olacak kaçtım bu kez gerçekten
hindistan cevizi sütlü cold brew grande alacaksanKendi ibanim mevcut benim sadece hwhxhd
1 milyon kazansam sana 50kBana kaç k şimdiden Rez alalım
Konudakileri toplasan 500 çıkar mı acaba son 18 tl mi akbili olmayan arkadaşa attımCasival ayne Öder de yalandan 1700 oldu kasa belki dedik gecenin bereketinden gönderirler göndermedi çakallar şartlarını biliyordum can sıkıntısına sweete girdim 1700 verdi
Akbil 42 tl kardesım dolandırılmıssınKonudakileri toplasan 500 çıkar mı acaba son 18 tl mi akbili olmayan arkadaşa attım
100k kazansan ?1 milyon kazansam sana 50k
15 tl istedi hatta 18 attım bonkör adamımAkbil 42 tl kardesım dolandırılmıssın
5k atariz insan sayısı çok olduğu için anca o kadar cikar100k kazansan ?
O nasıl barem laCasival 200 lirayı toronto 266.5 alta bastım sanırım batacak
Ben Rezz alayım nolir nolmaz hahdhs5k atariz insan sayısı çok olduğu için anca o kadar cikar
Yarın çekerim de 500 lira için ATM’ye gidince kendimi kötü hissediyorum15 tl istedi hatta 18 attım bonkör adamım