Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alt Oynamak Hakkında

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,667
4,016
113
2ceyrek bak alt bitiyor basket genellikle ögle 1 ceyrek yükleniyorlar 2 ceyrek yatıyorlar
Agzma sctiktan sonra isterse 0 sayı atsın. 2 dakikada 20 sayı nedir bu yeteneksizler için. Olacak iş mi Allah aşkına. Arka arkaya aynı takım 2 tane üçlük atıyor 10 saniyede. 2. Çeyrek denemedi bile.
Tek çeyrekte 7 tane üçlük soktular. Ben oynadım ya 5lik bile sokarlar

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,052
1,093
113
basketboldan ceyrekler baslamadan alacaksınız sonra sayı oluyor saglıyıcı eklemiyor pespese ekliyorler sonra

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
2,126
113
Bugün neye üst girdiysem kıçımda patladı. 5k eridi gitti. 1k discount alıp kabile liglerine 2.5 alt 1.25 orandan 3-4 tane kombin yapa yapa garip bir şekilde 10kya çıktım. Forumda alt oynayanlar illa ki vardır. Nedir bu işin çakallığı kesin kazanç hiçbir yerde olmaz ama vardır yine de 1-2 tüyonuz. Fikir alışverişinde bulunalım.
Benim sürekli alt oynuyorum ve sürekli alt oynadığım tüm maçlarda 6 7 gol çıkıyor en dandik lig bile olsa en iyi Lig bile olsa 6 7 gol çıkıyor sabit Şaşmaz ben üstculeri zengin ettim

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,533
813
113
Benim sürekli alt oynuyorum ve sürekli alt oynadığım tüm maçlarda 6 7 gol çıkıyor en dandik lig bile olsa en iyi Lig bile olsa 6 7 gol çıkıyor sabit Şaşmaz ben üstculeri zengin ettim
Bende genellikle ust oynarim cok nadir alt oynarim ama ne zaman alt oynasam patliyorum

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,468
981
113
Daha kaçak siteler ile tanışmamış iken bilyoner de kombine kupon yapmış ve son maç Arjantin liginden bir maça 01 gol oynamıştım river plate boca maçı idi yanilmiyor isem. İlk yarı 1 0 bitti ikinci yarı 60 larda maç yarıda kaldı o kadar sevindim ki 24 saat sonra maaşım kadar kazanç hesabıma düşmüştü. Yapamıyoruz ama alt oynayan üst oynayana göre daha az kaybeder amma vekakin her halükarda KAY BE DER!!!!

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,383
4,101
113
Altcilar 2 oran uzerisine üst veriyorsa hemen alt diye ziplamayin üstleri 1.35 1.45 olan maçlara 3.5 4.5 alt değerlendirin ama gidipde bayernmunih Köln maçı gibi maçlara değil yada Hollanda PSV gibi ligler değil ararsanız bulursunuz her maçı alt bitmiş diye bu maçta alt biter diye de alt oynamayın örneğin ev sahibi küme düşme potansiyelinde 1 puan alırsa eğer kimseden kurtulacak veya barajda kalacak yenerse daha iyi olacak ve maçlari daha 2 3 hafta var diğer takımda ortalarda hiç birşeyi yok bu tahmini 2.5 alt olur 3.5alt banko olur küme düşecek 1 tane atınca elinden geldi yere kadar üstüne yatar eğer gol yerse birtane atım berabere kalım diye de hem uğraşır hem riske çok girmez 2 yememek için böyle şeyleri değerlendirin birde maç 3.0 ilk yarı bitmiş yada 4.0 yada 5.0 kelle takımlar hemen 5.5 6.5 7.5 8.5alt yerleştirin canlıdan ha gelmeyeni olur ama üstler kadar kupon yatmaz 6 kuponda 4 kupon başarılı olursunuz

Son düzenleme:

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,902
18,974
113
Şöyle anlatayim enişte bey emre diye biri vardi cumartesi gunu meeaj kasmak için kod konusunda takiliyordu dümen kodlari atiyordu ordan kovulunca mesajlari doldurmak için rolleri sabiye saniye takip ddiyordu o da yetmedi 98 tl lik roll acip bazen 150 tllik dumen rolu acip hem kendi rolunu hem baska rolleri takip ediyordu 1k mesaj dolunca ortadan kayboldu ve sonra 2 gun sonra yani dün birden 20k lik roll aciyordu yok araba tamiri bilmem ney yapacam sonra birden 300k kasam var deyip hala milletk kekliyordu bizfe uyarmaya gittik tam baktim bizim sazanlar tavir gosterdi vazgectik ifsalamaya dedik hakettiklerini bulsunlar

6 saat herkesi esir alip tg ye yonlendirmis uyanip okuyunca mesajlari gulmekten öldüm aklimda 98 tl lik rolu kaldi adamin 🤣

Bu