Enistemizin katkilariyla
Ekli dosyalar
-
225.6 KB Görüntüleme: 63
Bol şans reisEnistemizin katkilariyla
Kesin tutacak
Gelirse küsürat senin vermezse Viyana burdan 2 saat kardeşimBol şanslar
Enişte Beye değerli katkilarindan dolayi teşekkür ederiz. Güzel kupon Bol şanslarEnistemizin katkilariyla
Kesin tutar19.00 seansı yaz ama tr de olmadığın anlaşılmasın
Bol şanslarEnistemizin katkilariyla
Altan bizi sevmiyormuş ama sıkıntı yok suvatım kara Mustafa paşa bizi büyük dede haberi yokBol sans altanim aldik mi maaşi![]()
Kapilara dayaniriz o zman eniste altanim hatasindan donecektirAltan bizi sevmiyormuş ama sıkıntı yok suvatım kara Mustafa paşa bizi büyük dede haberi yok
Mecbur dönecek suvatım arkada 500 den şeker çevirmeye benzemez bu işlerKapilara dayaniriz o zman eniste altanim hatasindan donecektir
30k dan asagi veren kupon atmiyor eniste 500 de az gelirMecbur dönecek suvatım arkada 500 den şeker çevirmeye benzemez bu işler
Eee adam Euro kazanıyor 1000 Euro’dan asagısı kesmez onu artık30k dan asagi veren kupon atmiyor eniste 500 de az gelir
Savasimda maaşi aldi ugramiyor o da euroya gecti mi eniste haberin vardir senin puahhaEee adam Euro kazanıyor 1000 Euro’dan asagısı kesmez onu artık
Aynen bana yazıyor maaşı yedik suvattan bi 500 borç alsak ayıp olur mu diyeSavasimda maaşi aldi ugramiyor o da euroya gecti mi eniste haberin vardir senin puahha