- 7,256
- 1,497
- 113
Beyler massallahiniz var😂😂
Ben komando olarak yptim joecigim vurdugumuz kalkmiyor bizim puhhahao dayı bizim @butragueno da mıntıka özel harekat olarak yaptı özel timdi bunlar
Belli belli 2 adım gidemiyon daha baskette dostBen komando olarak yptim joecigim vurdugumuz kalkmiyor bizim puhhaha
Bilemiyorum altan bilemiyorumNerde bu Altan
Komando fasulye kırma ekibiydiniz dimi dostBen komando olarak yptim joecigim vurdugumuz kalkmiyor bizim puhhaha
Joh mıntıkası olmaz dosto dayı bizim @butragueno da mıntıka özel harekat olarak yaptı özel timdi bunlar
yalan atıo enişte sabah mavi bere akşam yeşil fasulye patatesBelli belli 2 adım gidemiyon daha baskette dost
2 gidiyoz dost 3 olmuyor aslinda 3 te gittik gibi biri 3.10 duBelli belli 2 adım gidemiyon daha baskette dost
18 gun yaptik dost ne diyon kolay mi oyleKomando fasulye kırma ekibiydiniz dimi dost
Yaş geçiyor suvatım 1 bile zor çıkacak yakında2 gidiyoz dost 3 olmuyor aslinda 3 te gittik gibi biri 3.10 du![]()
Eniste ara ara oynasak olur biseyler kafamizi kaldirmiyoz yavas yavas düzeltiriz umarim her seyiYaş geçiyor suvatım 1 bile zor çıkacak yakında
Yok yapamıyoruz dost olmuyor yani en fazla gece 10 gibi bırakıp uyurken oynamıyoruz kalkınca yine değişiyor her şeyEniste ara ara oynasak olur biseyler kafamizi kaldirmiyoz yavas yavas düzeltiriz umarim her seyi
Aynen iste eniste bir ara biseyler falan izliyodum o şekil uzaklasiyodum simdi onuda yapqmiyozYok yapamıyoruz dost olmuyor yani en fazla gece 10 gibi bırakıp uyurken oynamıyoruz kalkınca yine değişiyor her şey
Empty your mind friend be waterAynen iste eniste bir ara biseyler falan izliyodum o şekil uzaklasiyodum simdi onuda yapqmiyoz
Eyw dost hayirlisi olsun dielim4 kişiye gönderdik şimdi kısa bir roll daha aciyorum 2 adim yazmadiklarima orada yazariz hayirli isler bol kazanclar
Eniste kelimeleri tek tek cevirebildim ama cumleyi ceviremedim ne dedinEmpty your mind friend be water