- 33,277
- 33,654
- 113
Atmam vazgeçtim paparaya çekerim ya komisyon alıyor paparaya%4 aqat kanka sorun olmaz ama eğer 100k üzeri çekim yapmayacaksan kripto çekme
Atmam vazgeçtim paparaya çekerim ya komisyon alıyor paparaya%4 aqat kanka sorun olmaz ama eğer 100k üzeri çekim yapmayacaksan kripto çekme
Tebrikler@JanValjaN @drogba6 dostlar iban atin dm den
Eyvallah dost saadet zinciri yapiyoruz sayende 😅Tebrikler
payco pep yok mu sitedeAtmam vazgeçtim paparaya çekerim ya komisyon alıyor paparaya%4 aq
Yok paycopayco pep yok mu sitede
Biliyorsan bi yardımcı olsana pep nasıldı yeni hesap açsak onay için çok şey istiyor muydupayco pep yok mu sitede
Parazula falan varsa onu dene bide atamBiliyorsan bi yardımcı olsana pep nasıldı yeni hesap açsak onay için çok şey istiyor muydu
pep uygulamayı indir kanka store den kayıt ol sonra içine 1 tl para at hesap aktif oluyor birde kart talebinde bulun çok işine yarıyor buradan da üye olabilirsinBiliyorsan bi yardımcı olsana pep nasıldı yeni hesap açsak onay için çok şey istiyor muydu
Sadece papara ve pep para varParazula falan varsa onu dene bide atam
Basit yanipep uygulamayı indir kanka store den kayıt ol sonra içine 1 tl para at hesap aktif oluyor birde kart talebinde bulun çok işine yarıyor buradan da üye olabilirsin
PeP – Dünyanın her yerinde kazandıran yepyeni bir hesap
aynen kankaBasit yani
YesPadişah buraya sponsor mu
kanka altanın attığı ödülle biz rollinge devam mı edecez işleyiş nasıl olacakBasit yani
kanka altanın attığı ödülle biz rollinge devam mı edecez işleyiş nasıl olacak
O benden çıktı attığım an gerisini bilmem yani karışmak düşmez Bamakanka altanın attığı ödülle biz rollinge devam mı edecez işleyiş nasıl olacak
tamam kankaBen bilmiyorum kanka devam edin isterseniz
Kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐