- 28,101
- 13,534
- 113
forum kurulduğundan beri ilkti😂10 yil aradan sonra bir rollde hedefe ulaştık😅
forum kurulduğundan beri ilkti😂10 yil aradan sonra bir rollde hedefe ulaştık😅
Aglicam aglicam puahha10 yil aradan sonra bir rollde hedefe ulaştık😅
Kesene bereket altanimNeyse ben 2 dosta ulasirim dm den. Yarin bir roll daha açarız herkese hayirli sahurlar iyi geceler dostlar
bu gece jokicmi istetisliği fazla olur tatum muKesene bereket altanim
Sayidan tatum gider ah ah eskiden olsa tatum 39 35 40 45 hatta 50 atar denerdim aradabu gece jokicmi istetisliği fazla olur tatum mu
portlandda shape diye adam var oda büyük yetenek bu aralar çok yükseldi istatistiği iddaada 15 sayı açıyorlar adam ilk yarıdan yapıyorSayidan tatum gider ah ah eskiden olsa tatum 39 35 40 45 hatta 50 atar denerdim arada
Oyuncu bahsi takip işi dost inan takip edersen cok ekmek yersin misal doncic asist rib 15 aciyorlar genelde geliyor jokic td de öyleportlandda shape diye adam var oda büyük yetenek bu aralar çok yükseldi istatistiği iddaada 15 sayı açıyorlar adam ilk yarıdan yapıyor
herşey eşleşmelere bakıyor jokic bu maç çok belliydi ribaunt kasacağı maç başı 12.5 üst 1.89 du baktım detroidin 5 numaraları jokşce göre çok kısa jokicten hücum ribaundu hayatta alamazlar çok zorOyuncu bahsi takip işi dost inan takip edersen cok ekmek yersin misal doncic asist rib 15 aciyorlar genelde geliyor jokic td de öyle
Kazancın daim olsun reis 🔐10 yil aradan sonra bir rollde hedefe ulaştık😅