- 65,517
- 36,999
- 113
sınıfın zekisi kendini belli ediyor altanım bu zekiliği görürse mal varlığını senin üstüne felan yapar amanAlsin 10klik dede ne gelirse kar bizim zarar altanimin
sınıfın zekisi kendini belli ediyor altanım bu zekiliği görürse mal varlığını senin üstüne felan yapar amanAlsin 10klik dede ne gelirse kar bizim zarar altanimin
çok çılgın olan şey 23tl küsürat bizimDiger 2 macta 1-0 son dk oynaniyor gelirse cok cilgin seyler olur😅
Miami macida basliyorDiger 2 macta 1-0 son dk oynaniyor gelirse cok cilgin seyler olur😅
Burdan konusuyodukta baska biseyi yok ssna yanlis mi yapmistiBu arada saldirayi taniyan varmi beyler iletisimi olan varsa solesin
ayar oluyorum böyle kazanınca gelip konu açıyor hava atar gibi paran bitincede git hava al doğrusu oGadsonun veliahti bu.
Dolandirdi beni bro serefi yok onun.ilk defa dolandirildimBurdan konusuyodukta baska biseyi yok ssna yanlis mi yapmisti
gedson mu dolandırdıDolandirdi beni bro serefi yok onun.ilk defa dolandirildim
raporladım onu ben dileniyor diyeAha gercek kisiligini cikardi ortaya pis cirkef
Yok saldiray gedsona slm bile vermem ne parasi vericem.cekim yapicam 300 lazim dedi 600um vardi aldi gitti daha gelmedi.ama adi soy adi elimde elbet yakaliycam mustafa delibas o basini ne yapicam gorcen sengedson mu dolandırdı
ne dilenmesi ya bi şansımızı denedik ayın 1inde maaş yatacak zaten 40 tl atsa ne atmasa neraporladım onu ben dileniyor diye
sldıray ne alakaYok saldiray gedsona slm bile vermem ne parasi vericem.cekim yapicam 300 lazim dedi 600um vardi aldi gitti daha gelmedi.ama adi soy adi elimde elbet yakaliycam mustafa delibas o basini ne yapicam gorcen sen
yasak para istemek kurallara uyalım.ne dilenmesi ya bi şansımızı denedik ayın 1inde maaş yatacak zaten 40 tl atsa ne atmasa ne
Yazdim ya bro yukardasldıray ne alaka
He tamam şimdi gördümYazdim ya bro yukarda
Afevim böyle sakin ol bivazne dilenmesi ya bi şansımızı denedik ayın 1inde maaş yatacak zaten 40 tl atsa ne atmasa ne
Vay anasini ilginc gecende gordum 300 liralik adam degildi la surekli rolll falan yapiyodu baya dagitiyodu yaniDolandirdi beni bro serefi yok onun.ilk defa dolandirildim
Bunda para olunca gor sen bunu bildigin kral gibi hareketler tavirlar bi gorsen varya.ama parasi olmayinca sut dokmus kedi gibi bak.yasak para istemek kurallara uyalım.