- 8,188
- 5,035
- 113
Arkadaşlar yeni gördüm bende 100 fs 5 betten veriyor 20 Süper hotta 10 kat cevrimli minimum maksimum çekim 1000 TL
Site odermi odemezmi orasını bilmiyorum dostlar
Şartlar iyiye benziyor deneyelim
Arkadaşlar yeni gördüm bende 100 fs 5 betten veriyor 20 Süper hotta 10 kat cevrimli minimum maksimum çekim 1000 TL
Nasıl alıyoruz bonusu hocam
Dostum bunasil site senmi açtın üye olamıyoruz
Gördüm paylaştım dost ben kaybettimDostum bunasil site senmi açtın üye olamıyoruz
Üye olduktan sonra promosyon kısmına tıklayınca önüne cikiyo dost spinleri aktif et diyeNasıl alıyoruz bonusu hocam
atılır mıpara çekmek için kimlik kartıyla selfie istiyo
Kim dedi destekmi dedi ne ara kazandınpara çekmek için kimlik kartıyla selfie istiyo
çekim yaptırmıyo hesap dogrulamadan yaptım ben parayı 1000tlye sabitlediKim dedi destekmi dedi ne ara kazandın
1000e tamamlıyo bitince zaten çevrimibunun çevrimi yaptık acaba min max çekim nedirki
benim çevrim bittide bakiye 1000 tl olmadı ama 650 de1000e tamamlıyo bitince zaten çevrimi