- 49,338
- 54,143
- 113
Hadi kanka sira bize gelmedimi artikGüzel olur böyle 3/5 kişi faydalanınca
Hadi kanka sira bize gelmedimi artikGüzel olur böyle 3/5 kişi faydalanınca
160 TL ye kaç adım rolling yapmanız gerekirdi o zaman da3 e bölmek daha adaletliyfi ama neyse...
Sen takipte kal ikisinden biri kazanırsa rolde ilk sıraya seni alsınlar😂3 e bölmek daha adaletliyfi ama neyse...
Lan paralar ortada yok mk bankalar güncellemede diyor çekim ödendi yazıuor 1.5 saat oldu bilseydim bunlara atmaz katlar sonra atardım😂Hadi kanka sira bize gelmedimi artik
Sen cekim ödendi demiştin bende düşer dedim hesaba birazdan senin cekim ödenmedimi halaLan paralar ortada yok mk bankalar güncellemede diyor çekim ödendi yazıuor 1.5 saat oldu bilseydim bunlara atmaz katlar sonra atardım😂
Ludo maçı 1.5 üst 1.70
Rijeka kendisi 1.5 üst 1.64 tü 600 atacaktım kasada Manet kalmadı çekimlerde gelmedi
Ama kupon geldi😂 kemal sunal gibi oynamadık
Yok bankada güncelleme varmışSen cekim ödendi demiştin bende düşer dedim hesaba birazdan senin cekim ödenmedimi hala
Iptal et o zman baska yöntemlen dnee kanka paratim felanYok bankada güncelleme varmış
İptal ne demek ödendi yazıyor mk😂 çöktüler paramıza😂Iptal et o zman baska yöntemlen dnee kanka paratim felan
Ödenmişse gelmesi lazım di 1.5 saat ne gunceleme varsa ödendi yazmaz di benim bildiğim cekim beklerdiİptal ne demek ödendi yazıyor mk😂 çöktüler paramıza😂
Bende desteğe soruyorum neden ödendi yazıyor sisteme düştükten sonra güncelleme oluşmuş kısa sürede çözülecek diyor bence çakallar 00.00 bekliyorlar gün sonuna denk getireceklerÖdenmişse gelmesi lazım di 1.5 saat ne gunceleme varsa ödendi yazmaz di benim bildiğim cekim beklerdi
Öyle bişey olsa destek işleminiz sırada demezdi direk siktiri çekerdi😁Kanka yanlış banka hesabına mı bakıyon acaba
Hahahahahah hadi aşko amaÖyle bişey olsa destek işleminiz sırada demezdi direk siktiri çekerdi😁
Miktar ne kadar ki olumBak mahmutçum ne diyor miktar yüksek olduğundan yetkililer ilgileniyor muş
Ekli dosyayı görüntüle 827141
İlk rakam 7 gerisini tahmin etMiktar ne kadar ki olum
Gecmiş olsunMüsait değildim kusura bakmayın hastaneye kadar gitmek zorunda kaldım
Geçmiş olsun hayırdır?Müsait değildim kusura bakmayın hastaneye kadar gitmek zorunda kaldım
70k yani hahahahah 2k alırım kuzuİlk rakam 7 gerisini tahmin et