- 30,151
- 16,558
- 113
Yok abi böyle şans amk bizi yatırdıkdan sonra son çeyrek 5 dakikda 6 sayı attilar
Belliydi ilk çeyrek üst ikinici alt 3 üst 4 alt hücüm savunma hücüm savunma taktiği atmışlar neyseYok abi böyle şans amk bizi yatırdıkdan sonra son çeyrek 5 dakikda 6 sayı attilar
Ben iki mac verdim kanka neden oynamadın ki ikiside gelmisKonu başlığındaki arkadaşlar saat 10 da sonuçlanacak şekilde müsabakalardan bulun biriniz ayarlayında hesaba atayım rollenelim
Tahmin çöp oldu puababKarabag ilk yari 0.5 ust
Fener kg var bol sans
@aminisego ne dedimFutbol pek oynamam ama geçen maçı izlediğim kadarıyla FB maçı alır. 1.54 oran
4-1Ekli dosyayı görüntüle 827076
3 müsabakanın 3ünü doğru tahmin edene 350
2sini tahmin edene 250 roll parası hadi bakalım😂😂 bol şans
Yapmadım onu yazdımkimse ses etmedi@aminisego FB tamam kaldı 4 maç kimler hangi maçları verdi
Müsabakaları bilene ödül roll4-1
3-2
Yok artık müneccim miyizEkli dosyayı görüntüle 827076
Burda yazdım kimse ses etmedi iptal oldu dediğimizKonu başlığındaki arkadaşlar saat 10 da sonuçlanacak şekilde müsabakalardan bulun biriniz ayarlayında hesaba atayım rollenelim
FB maçı Kopenhag glasgow RangersMüsabakaları bilene ödül roll
Dene şansını Avrupa maçları 😂 kaç tane varkiYok artık müneccim miyiz
Yazdik yaBurda yazdım kimse ses etmedi iptal oldu dediğimiz
Zaten kimse yok herkes zengin sen bana at ödülü takilayim kendimDene şansını Avrupa maçları 😂 kaç tane varki
Nerden bilelim kanka gonder de rol açalım bariEkli dosyayı görüntüle 827076
CyberZaten kimse yok herkes zengin sen bana at ödülü takilayim kendim
Yazdım yukarıda Fenerbahçe Kopenhag RangersDene şansını Avrupa maçları 😂 kaç tane varki