- 4,223
- 3,702
- 113
@Beşiktaş karın agrın nedir dostYuh birde kardo diyo sende mi brutus ne işin var karaktersiz adamların rolünde
@Beşiktaş karın agrın nedir dostYuh birde kardo diyo sende mi brutus ne işin var karaktersiz adamların rolünde
Hayirdir dost niye oyle diyorsunki nesini gordun ku ben iyiliginu gordum kotulugunu gormedimYuh birde kardo diyo sende mi brutus ne işin var karaktersiz adamların rolünde
Dm den yazdım gerekeni cevaplarınız artık yada cevaplamazssiniz o da size kalmış@Beşiktaş karın agrın nedir dost
Boşver dost biz boş konuşmayız bu kadarı yeterliHayirdir dost niye oyle diyorsunki nesini gordun ku ben iyiliginu gordum kotulugunu gormedim
Bizden mi kötülük gördün dostHayirdir dost niye oyle diyorsunki nesini gordun ku ben iyiliginu gordum kotulugunu gormedim
Bol şansHedefe ulasirsak 3 dosta ulasiriz
Ekli dosyayı görüntüle 331929
Varmı bu forumda benden kötülük gören yada elimizin uzanmadigi yardım etmediğimiz bir dostumuz ? Varsa soylesinBizden mi kötülük gördün dost?
Dm ye bakıyorum da boşDm den yazdım gerekeni cevaplarınız artık yada cevaplamazssiniz o da size kalmış
Benden ne kötülük gördün abim senVarmı bu forumda benden kötülük gören yada elimizin uzanmadigi yardım etmediğimiz bir dostumuz ? Varsa soylesin
Senden de kotuluk gormedim ama ortaya laf atiyon aciklama yapmani beklerdimBizden mi kötülük gördün dost?
Açıklamayı gereken yere yapmak lazım diye düşündüm.. bu arada bir yanlış anlaşılma olmuş @AndersonTalisca dan özür dilerim arkadaşlarSenden de kotuluk gormedim ama ortaya laf atiyon aciklama yapmani beklerdim
4 lu leri yak sellektor yap böyle belli olmuyirTakipleyelim bol şanslar sinyaldeyim fena bitiğiz
Yakcaz abim uzun zaman sonra biraz bi düştük4 lu leri yak sellektor yap böyle belli olmuyir