- 79,010
- 51,002
- 113
Aga sen daha nefiistiyon 😂😂😂 8.5 da iyi ne demekkh 😂😂😂Max win yapacak sandim 8.5 da iyi pek fark kalmadı 2 TL ye
Aga sen daha nefiistiyon 😂😂😂 8.5 da iyi ne demekkh 😂😂😂Max win yapacak sandim 8.5 da iyi pek fark kalmadı 2 TL ye
Paramparöa kalbimiz oaramparça ne aile ne eş ne dost ne yar ne de cep hiçbiri dolu değil hesi bpş jeosşl boş hepsiAllah büyük be brom ilk defa düşmedik kalkarız yine raadta kal
MissGates 8.5 k var koymadım az önce küfür yemiyelim 🙏
Tebrikler tebrikler yenidenMax win yapacak sandim 8.5 da iyi pek fark kalmadı 2 TL ye
O oyundan gelecek parayı @SULLY diksinBi de sugar rush freespin alınır bu şansla 😄
Valla ben zamanında iyi kazanmıştım dede ve ondan ama bıraktım slotu bi süredirO oyundan gelecek parayı @SULLY diksin
Zamanında 10 liraya 20k ara ödeme almıştım anılaaaaaarO oyundan gelecek parayı @SULLY diksin
Bayılana kadar içsek kendimize gelirizParamparöa kalbimiz oaramparça ne aile ne eş ne dost ne yar ne de cep hiçbiri dolu değil hesi bpş jeosşl boş hepsi
Şuan böyleyim dostnb vakla 70 şik yapma viskinin 20 si kaldı giçbir şey bşkmşyoeumBayılana kadar içsek kendimize geliriz
@dost patlatacak yeni kuponu bol şanslarYeni kupon gelecek mi dağılalım mı 😄
Bu ara o kadar boktan ki herşey içmeden sarhoş oluyorumŞuan böyleyim dostnb vakla 70 şik yapma viskinin 20 si kaldı giçbir şey bşkmşyoeum
Sully için esselaaaaaa vakti@dost patlatacak yeni kuponu bol şanslar
Ben 5 nisan 12 nisan arası hastanede yattım akut pankreatit sebebiyle 20 senenin acısı çıktı, şimdi de ömür boyu alkol yasak daha 37 yaşındayım. Aman dikkat et kendineŞuan böyleyim dostnb vakla 70 şik yapma viskinin 20 si kaldı giçbir şey bşkmşyoeum
EsssselaaaaaRoll açıyorumm andersontalşsca fostum sağol teşelklürler
HAjhahahhahhahaEsssselaaaaa
Allah büyükHAjhahahhahhaha
ElhamdülillahAllah büyük