- 3,361
- 903
- 113
Varmı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yedek telefon kaldı öyle karda var telefoncularda kapandı tum sifreler onda kaldık öyle ya 😍😍😍
Onlar sana inanmiyo mu avukatın sana iniyorVarmı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yedek telefon kaldı öyle karda var telefoncularda kapandı tum sifreler onda kaldık öyle ya 😍😍😍
Hard reset yapıcan güç tuşu seslerleVarmı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yedek telefon kaldı öyle karda var telefoncularda kapandı tum sifreler onda kaldık öyle ya 😍😍😍
Aynen tek çaresi budur ben yazacaktım arkadaş yazmış hard reset ama iyi hard reset yapacan 🤣Hard reset yapıcan güç tuşu seslerle
Bütün verilerin silinir ama fabrika ayarlarına sıfırlanir harf reset ileVarmı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yedek telefon kaldı öyle karda var telefoncularda kapandı tum sifreler onda kaldık öyle ya 😍😍😍
Telefonu kapatın.Varmı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yedek telefon kaldı öyle karda var telefoncularda kapandı tum sifreler onda kaldık öyle ya 😍😍😍
Zar zor kapandı taşlarla açılıyor suanda bakalımTelefonu kapatın.
Açılına dek Güç ve Sesi kısma tuşlarına basılı tutun.
Başlat (Start) yazılı bir ekran çıkacak.
Kurtarma modunu görene dek ses kısma tuşuna basın.
Seçmek için güç tuşuna basın.
Telefon yeniden başlayacak.
Mavi ekran gelicek başkan reset atınca kaçıncı sıradaydı unuttum resetinZar zor kapandı taşlarla açılıyor suanda bakalım
Normal tuşla actım Reis vallahi yine pin istedi yapamıcam galiba canım sıkıldıMavi ekran gelicek başkan reset atınca kaçıncı sıradaydı unuttum resetin
Reisim youtubeden baksan daha iyi olmazmıPin girdim yine 30dkya attı bu sefer kahretmesin ya
Baktım biraz bilgisayar gerekli diyor oda yok yaReisim youtubeden baksan daha iyi olmazmı
Atommu parçalayacaz reis neymiş bu telefon 😂Baktım biraz bilgisayar gerekli diyor oda yok ya
Buldum dost youtubten bi tuşlama yöntemi cıktı onu denicem süre doluncaAtommu parçalayacaz reis neymiş bu telefon 😂
Herşeyin çaresi var reis ölümün çaresi yokBuldum dost youtubten bi tuşlama yöntemi cıktı onu denicem süre dolunca
Satsaydın reis telefonu 8 k kupon yapardık daha güzelini alırdık sanaTelefoncuya götürdüm o bile alamadı kolay degilmis demekki servisten kod attılar yoksa Telefon hic açılmıyormuş bu arada Telefon 8k bunun ücreti 2150t
hard reset yap kalkar pin ama gmail hesbaını ister açılışta girmezsen kullanazsınVarmı arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yedek telefon kaldı öyle karda var telefoncularda kapandı tum sifreler onda kaldık öyle ya 😍😍😍