Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Android TV için Browser önerisi?

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
172
43
İnatbox var da tabii açmıyor sürekli dönüyor. Fiber internet olmasına rağmen. Hızla alakasız yani.
Diğerleri de en az 1 buçuk dakk geriden geliyor.
Stremio iyi mi
İnatbox'ta reklam kaldı çıkamıyorum şimdi mesela 😂😂😂 çarpı işaretine gidemiyorum mouse yok, kumanda işlevsiz kalıyor.
Stremioya torrentio ve opensubtitles eklentisini kurarsan sorunsuz izlersin de dublaj izliyorsan hiç bulaşma. İnatta reklamları atlamak için de ayarlardan dns girersen reklam çıkmıyor.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,220
6,304
113
ben her cihazda opera kullanıyorum canavar gibi

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
4,048
113
Stremioya torrentio ve opensubtitles eklentisini kurarsan sorunsuz izlersin de dublaj izliyorsan hiç bulaşma. İnatta reklamları atlamak için de ayarlardan dns girersen reklam çıkmıyor.
DNS yeterli oluyor mu yoksa "dns.adguard.com"(bunu girecek proxy ekranı bulamadim çünkü)
8.8.8.8
8.8.4.4. mu giriyoruz ne yapcam sana da çok sordum ama kusura bakma.

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
172
43
DNS yeterli oluyor mu yoksa "dns.adguard.com"(bunu girecek proxy ekranı bulamadim çünkü)
8.8.8.8
8.8.4.4. mu giriyoruz ne yapcam sana da çok sordum ama kusura bakma.
estağfurullah. ben direkt kendi uyguladığım gibi atıyorum aşağıya.

1. Ana ekrandan Ayarlar (dişli çark) menüsüne gidin.
  2. Ağ ve İnternet seçeneğine girin.
  3. Şu anda bağlı olduğunuz Wi-Fi ağının üzerine tıklayın.
  4. Açılan seçeneklerde aşağı inerek IP ayarları (IP settings) kısmını bulun ve seçin.
  5. Karşınıza çıkan ayarı DHCP'den Statik'e (Static) çevirin.
Dikkat etmeniz gereken nokta: Statik seçeneğini işaretlediğinizde, cihaz size DNS ekranına gelene kadar sırasıyla birkaç farklı ağ bilgisi soracaktır. Bağlantınızın kopmaması için DNS dışındaki değerleri mevcut haliyle bırakarak ilerlemelisiniz:

• IP Adresi: Cihazın modenden aldığı mevcut yerel IP'yi gösterir (örneğin 192.168.1.x). Değiştirmeden onaylayın.
  • Ağ Geçidi (Gateway): Modeminizin IP adresidir. Aynen bırakıp ilerleyin.
  • Ağ Ön Eki Uzunluğu: Çoğu ev ağı için bu değer 24'tür. Değiştirmeden geçin.
  • DNS 1: Buraya birincil reklam engelleyici DNS adresinizi girin (Örneğin AdGuard için: 94.140.14.14).
  • DNS 2: Buraya ikincil adresi girin (AdGuard için: 94.140.15.15).
Kaydedip çıktığınızda cihazınız belirtilen DNS üzerinden internete çıkmaya başlayacaktır.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,707
4,048
113
estağfurullah. ben direkt kendi uyguladığım gibi atıyorum aşağıya.

1. Ana ekrandan Ayarlar (dişli çark) menüsüne gidin.
  2. Ağ ve İnternet seçeneğine girin.
  3. Şu anda bağlı olduğunuz Wi-Fi ağının üzerine tıklayın.
  4. Açılan seçeneklerde aşağı inerek IP ayarları (IP settings) kısmını bulun ve seçin.
  5. Karşınıza çıkan ayarı DHCP'den Statik'e (Static) çevirin.
Dikkat etmeniz gereken nokta: Statik seçeneğini işaretlediğinizde, cihaz size DNS ekranına gelene kadar sırasıyla birkaç farklı ağ bilgisi soracaktır. Bağlantınızın kopmaması için DNS dışındaki değerleri mevcut haliyle bırakarak ilerlemelisiniz:

• IP Adresi: Cihazın modenden aldığı mevcut yerel IP'yi gösterir (örneğin 192.168.1.x). Değiştirmeden onaylayın.
  • Ağ Geçidi (Gateway): Modeminizin IP adresidir. Aynen bırakıp ilerleyin.
  • Ağ Ön Eki Uzunluğu: Çoğu ev ağı için bu değer 24'tür. Değiştirmeden geçin.
  • DNS 1: Buraya birincil reklam engelleyici DNS adresinizi girin (Örneğin AdGuard için: 94.140.14.14).
  • DNS 2: Buraya ikincil adresi girin (AdGuard için: 94.140.15.15).
Kaydedip çıktığınızda cihazınız belirtilen DNS üzerinden internete çıkmaya başlayacaktır.
Eyvallah dost çok çok teşekkür ettim

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,684
53,476
113
Eğer alamiyorsan wifi'de vermiyor. Wifi den çıkıp mobilden dene veriyo :))
Açıktan attılar ya kodu gec kaldım iyi de oldu aynen bazen WiFi den vermiyor hesaba bile giriş olmuyor

Parlıament

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
97
28
Cloudstream öneririm browser degil ama biraz arastir isini fazlasiyla gorcek