- 56,922
- 18,977
- 113
Ne alaka ms kupon geldi de adam oynadi mi oynadoysa cekip botirdi mi belli degil1.çeyrek alt
Maç sonucu değil mi
Ne alaka ms kupon geldi de adam oynadi mi oynadoysa cekip botirdi mi belli degil1.çeyrek alt
Maç sonucu değil mi
vurup gitmiş 1.5 k icin jsjsjs@LordVoldemort Kardeşimin sponsorluğunda umarım kazanırız
O kadar kırpmasından belli zaten. Gelmez diye bunu koymuş gelmiş 🤣Bence bu çocuk bu kuponu oynamadı
belli alıp yemiş roll yerine son anda hic ödül almadım forumda demisti verildi bi daha hic hic alamaz gibi artık jjsjsO kadar kırpmasından belli zaten. Gelmez diye bunu koymuş gelmiş 🤣
İlk ve son diyorsun😀belli alıp yemiş roll yerine son anda hic ödül almadım forumda demisti verildi bi daha hic hic alamaz gibi artık jjsjs
Alır alır sen merak etme.yarin herkes unutur yada yeni bı hesap açarbelli alıp yemiş roll yerine son anda hic ödül almadım forumda demisti verildi bi daha hic hic alamaz gibi artık jjsjs
Aynısını birebir düşündüm benden çok yaşamaO kadar kırpmasından belli zaten. Gelmez diye bunu koymuş gelmiş 🤣
Aynısını birebir düşündüm benden çok yaşama
Surda 1 kere rolllden para almadımYine bir rezillik yaşanmış 400 mesajı olan kişilere rol bakiyesimi verilir
Verilir eskilerde çok hayır var sankiYine bir rezillik yaşanmış 400 mesajı olan kişilere rol bakiyesimi verilir
Aynı hareketi senden de bekliyoruz @anillgur den öğrenmen lazımSurda 1 kere rolllden para almadım