- 9,291
- 13,362
- 113
Tobe Yarabbi sayfayı yeniledim Sabri beyin konu çıktı karşıma. Ölü dirilmiş gibi oldum bir an 😂O kadar risk almak olmazdı üzmücek miktar bastım
Tobe Yarabbi sayfayı yeniledim Sabri beyin konu çıktı karşıma. Ölü dirilmiş gibi oldum bir an 😂O kadar risk almak olmazdı üzmücek miktar bastım
O da kırık bi çocuktu da iyi adamdıTobe Yarabbi sayfayı yeniledim Sabri beyin konu çıktı karşıma. Ölü dirilmiş gibi oldum bir an 😂
En sevdiğim çay doğuş çay en sevdiğim yemek haşlama @TommyEgan
Sen ne anlatıyosun amkTommgyegani etiketledin de 'S' demedik ki kral. O fena değildir.
Rahmetli poker oynamayı pek bir severdiO da kırık bi çocuktu da iyi adamdı
Wegh rumiSen ne anlatıyosun amk
Basmismoydin ciddenBeyler ailevi bi durumdan dolayı hastahaneye gelmek durumunda kaldım gece devam edeceğim kimsenin parayı çekip bitirdiği yok
Nabiyon la abazaBasmismoydin cidden
Yok göstermelik attımBasmismoydin cidden
Geçmiş olsun demen lazım değil mi ilk önceBasmismoydin cidden
Seni öpüyom sen ne yapiyonNabiyon la abaza
gece başarılı olursa roll sende kardeşim gece görüşmek üzereGeçmiş olsun demen lazım değil mi ilk önce
Ne bilem devre olurken iyilik akima bakip cikmistiGeçmiş olsun demen lazım değil mi ilk önce
Bak keyfine benim talebim yokgece başarılı olursa roll sende kardeşim gece görüşmek üzere
Takipte misinNe bilem devre olurken iyilik akima bakip cikmisti
Evi inlettim la bu nasil kelam pauhaha@Başkan abi bu arkadaş forumdaki bayan üyeleri rahatsiz ediyordu bir ara. Artık boyut atlamış beni de rahatsız ediyor.
Lafontenden masallar pauhaBak keyfine benim talebim yok
at yalanı ...... inanı biraderim maç başlamadan önce gittim hastahaneye ben gerçi sana da inandırmak durumunda değilim ama sorun yok roll sahibi belli başarılı olursaNe bilem devre olurken iyilik akima bakip cikmisti
Görsel rahatsiz edici boyutta miydi@Başkan abi bu arkadaş forumdaki bayan üyeleri rahatsiz ediyordu bir ara. Artık boyut atlamış beni de rahatsız ediyor.
Takopteydim herkes dumemci hadi kolay gelsinTakipte misin