- 9,291
- 13,362
- 113
Hepsi çok yakın dost ben hariç 😂Evlenen mi oldu gruptan
Hepsi çok yakın dost ben hariç 😂Evlenen mi oldu gruptan
Okey sıkıntı daha yeni öğrendim arkadaşlar zorla öğretti güzel oyun ama sariyor hele hesabına olursa hesabına oynadigimizda hep kavga çıkıyor puhahaEdiyom kankam, okey ekibi biraz dağıldı bu aralar yoksa full kahvede oluyorduk bu saatlerde 😂
Eksiden full oynardım ayda 1 hesap oderdim pauahOkey sıkıntı daha yeni öğrendim arkadaşlar zorla öğretti güzel oyun ama sariyor hele hesabına olursa hesabına oynadigimizda hep kavga çıkıyor puhaha
Fasulyesine 101 mi oynanır la 😂 asıl öyle keyfi çıkıyorOkey sıkıntı daha yeni öğrendim arkadaşlar zorla öğretti güzel oyun ama sariyor hele hesabına olursa hesabına oynadigimizda hep kavga çıkıyor puhaha
Ben yeni öğrendim zaten Kilis'te başka yapılacak aktivite yok inancın olsun bir arkadaşım bir arkadaşımın kafasına istakayla vurduEksiden full oynardım ayda 1 hesap oderdim pauah
Valla 2 arkadaşım çok samimilerdi okeyin yüzünden 2 aydır konuşmuyor taş çalarken yakalandı puhahaFasulyesine 101 mi oynanır la 😂 asıl öyle keyfi çıkıyor
Yok bizde sinirlenen kisi direk gidip hesabına öduyordu bir daha gelmicem diyordu yarina bizi arardi nerde kaldiniz diye sizi bekliyorum pauhaBen yeni öğrendim zaten Kilis'te başka yapılacak aktivite yok inancın olsun bir arkadaşım bir arkadaşımın kafasına istakayla vurdu
Oda var gerçi phahahYok bizde sinirlenen kisi direk gidip hesabına öduyordu bir daha gelmicem diyordu yarina bizi arardi nerde kaldiniz diye sizi bekliyorum pauha
Ne kadar için vurdu biliyonmu hesapta tam 350 TL gelmişti diyom ölüm bu kadar para icinmi diyor bizi enayi yerine koyuyorYok bizde sinirlenen kisi direk gidip hesabına öduyordu bir daha gelmicem diyordu yarina bizi arardi nerde kaldiniz diye sizi bekliyorum pauha
Genc adamdir normaldir zaman geçtikce daha da olgunlaşır insanNe kadar için vurdu biliyonmu hesapta tam 350 TL gelmişti diyom ölüm bu kadar para icinmi diyor bizi enayi yerine koyuyor
Doğru dedin senin yaş kaç abi simdiGenc adamdir normaldir zaman geçtikce daha da olgunlaşır insan
30Doğru dedin senin yaş kaç abi simdi
30 yarilamisin yolu abi
Ayenn 1 ayağımız çukura girdi pauah30 yarilamisin yolu abi
Adamsın ama önemli olan o arkandan sovmezler hic yoktanAyenn 1 ayağımız çukura girdi pauah
Senle bir saat konuşsam tüm sıkıntılarım gider canlı canlı puahahAyenn 1 ayağımız çukura girdi pauah
Ben öldükten sonra kim ne diyorsa desin dost pek bir önemi yokAdamsın ama önemli olan o arkandan sovmezler hic yoktan
Pamuk gibi olursun pauahSenle bir saat konuşsam tüm sıkıntılarım gider canlı canlı puahah
Tamam eyw abi dikkat etPamuk gibi olursun pauah