Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Anket Markasına Tek Tırnaklı Hayvan Tespiti

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,547
4,203
113
Carrefoursa ve benzer zincir marketlerde de bulunan “Anket dana döner” içeriğinde “Tek tırnaklı hayvan” eti tespit edildi.
Öyle bi zamandayız ki neler yedıgımızı bılmıyoruz malesef bide urunlerın uzerınde ( helal gıda ) yazmakta bu fabrıkalar hiç mi kontrol edılmıyor
işin ilginç yanı 2 Defa bu urunden yedım :D

photo_5904754440961461507_y.jpg

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,737
17,762
113
Carrefoursa ve benzer zincir marketlerde de bulunan “Anket dana döner” içeriğinde “Tek tırnaklı hayvan” eti tespit edildi.
Öyle bi zamandayız ki neler yedıgımızı bılmıyoruz malesef bide urunlerın uzerınde ( helal gıda ) yazmakta bu fabrıkalar hiç mi kontrol edılmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 946711
Seni öldürmeyen döner güçlendirir. Anket dönerleri yiyin at gibi kişneyin.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,071
6,506
113
o eşşek eti at eti mevzuları efsane değil gerçek birşey zaten

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63

Ankara diyor. Hipodrom var orda 🤣🤣🤣
@Golcümetin işe yaramayan atları kavurma mı yapıyolar 🤣🤣🤣

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113

Eti buldukta tırnaklısı kaldı dost. Yiyin gitsin 5 sene erken Göçersiniz birşey olmaz

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
591
113
500 liraya hayvan gibi dolu menü yedim 2 zurnalı (1'i duruyor hala) bunu okuyunca bir kötü olmadım değil :D (50 lira bahşişti ve platformdan çağırdım :()

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,547
4,203
113
500 liraya hayvan gibi dolu menü yedim 2 zurnalı (1'i duruyor hala) bunu okuyunca bir kötü olmadım değil :D (50 lira bahşişti ve platformdan çağırdım :()
valla dost müslüman müslümana yapıyor işte kapalıda olsa açıkta olsa ürün sıkıntı hersey

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,023
15,747
113
Tek tırnaklı hayvanlar, ayaklarında tek bir parmak ve onu çevreleyen bütün bir tırnak (toynak) yapısına sahip, genellikle otçul memelilerdir. Başlıca örnekleri at, eşek, zebra, katır, bardo, tapir ve gergedandır
Zebra eti olabilir

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Tek tırnaklı hayvanlar, ayaklarında tek bir parmak ve onu çevreleyen bütün bir tırnak (toynak) yapısına sahip, genellikle otçul memelilerdir. Başlıca örnekleri at, eşek, zebra, katır, bardo, tapir ve gergedandır
Zebra eti olabilir
Zebra pijamalı hayvan olan mı dost