- 6,456
- 1,754
- 113
82
sen hatalisin 50 kere dedik parani tur diyeHe ihtiyar formda artık değişik olmuş değişik yüzler değişik rolculer adam aynı anda 3 4 rol takip ediyor yemin ederim 4 gün dur param yok dedim uzun aradan sonra bir rol takip edim la hiç çıkmıyor şansa tutturanlarda 500 TL veriyor başkalarına en son ödülümü esrefden almıştım 2 ay önce o hariç baskasininda bir lira rol almadım 6 7 aydır su doğum günüm gelsin buranın da tadı kaçtı en iyisi bırakmak bak ne kadar iclendiysem bu kadar uzun yazdim
Vallahi tutacaktik o parayı 700 oran pic oldu kimseye vermiyecektim kendime harciyacaktim inancın olsun 1.5 2 k boğazıma girmedisen hatalisin 50 kere dedik parani tur diye
hakkindirVallahi tutacaktik o parayı 700 oran pic oldu kimseye vermiyecektim kendime harciyacaktim inancın olsun 1.5 2 k boğazıma girmedi
İnan 3 4 gündür herkese yaptım güzelik. Aldığım sadece alkolVallahi tutacaktik o parayı 700 oran pic oldu kimseye vermiyecektim kendime harciyacaktim inancın olsun 1.5 2 k boğazıma girmedi
Bol şansDostlar kafam ağır iyi bakalkm
Yapma yaranamazsin kimseye vermeyin valla en doğrusu budurİnan 3 4 gündür herkese yaptım güzelik. Aldığım sadece alkol
Olsun beklentim yok kimseden vardı attık gitti. Ahde vefayı kimseye öğretemezsinYapma yaranamazsin kimseye vermeyin valla en doğrusu budur
Aynde öyleOlsun beklentim yok kimseden vardı attık gitti. Ahde vefayı kimseye öğretemezsin
cok dogruOlsun beklentim yok kimseden vardı attık gitti. Ahde vefayı kimseye öğretemezsin
adam benden iban istio 1 saate 1 k yollicam diyo kapi duvar😂😂Olsun beklentim yok kimseden vardı attık gitti. Ahde vefayı kimseye öğretemezsin
Ben miadam benden iban istio 1 saate 1 k yollicam diyo kapi duvar😂😂
yok be ne alakaBen mi
Kimo ifsalaa halk duysun tanidiksa bizde yapisakyok be ne alaka
dun sana dm attim ya hatirlarssn o mevzu bugun dm attim gormedin sanirimBen mi
degmezKimo ifsalaa halk duysun tanidiksa bizde yapisak
yok be ne alaka
Reis burda isim verirsen daha iyi olur lamiciye gerek yok
Ah ihtiyar birgün vurup parayı dm atmadindegmez