- 17,547
- 9,624
- 113
Basket kuponunda tier 10 farktan berabere bitirtti ilk yarıyı 2. Yarı farka boğar umarımtebrikler kral bilezik gibi oturmuş özellikle senin kazanmana sevindim kod paylaşım sayfasında show yapıyorsun
Basket kuponunda tier 10 farktan berabere bitirtti ilk yarıyı 2. Yarı farka boğar umarımtebrikler kral bilezik gibi oturmuş özellikle senin kazanmana sevindim kod paylaşım sayfasında show yapıyorsun
Zaten paylasmayacam reis bıraktım o konudaki cehalet seviyesi beni aşıyor yipranmaya gerek yokZengin oldun artik kod paylasmazsin![]()
valla reis benim kupon sonuçlanıp para geçene kadar biri -20 küsür handi oldu diğeri 190 barem oldu oralardanda almadım ama varsa önerdiğin barem şu an para varken canlıdan alayımBasket kuponunda tier 10 farktan berabere bitirtti ilk yarıyı 2. Yarı farka boğar umarım
Iyi bile dayandin dostZaten paylasmayacam reis bıraktım o konudaki cehalet seviyesi beni aşıyor yipranmaya gerek yok
Yok şuan oynanacak düzeyde değil geceye doğru buralarda olursan güzel NBA kombine çıkarırımvalla reis benim kupon sonuçlanıp para geçene kadar biri -20 küsür handi oldu diğeri 190 barem oldu oralardanda almadım ama varsa önerdiğin barem şu an para varken canlıdan alayım
Tebrikler, bi geldim bi geldim ayağımın tozuyla
Helalin var sen şans diledikten sonra geldi goller 💫Tebrikler, bi geldim bi geldim ayağımın tozuyla
Insanin kalbi temiz olunca bide içten sans dileyince 😂😍Helalin var sen şans diledikten sonra geldi goller 💫
❤❤Insanin kalbi temiz olunca bide içten sans dileyince 😂😍
✅ 👏 👏
Tebrikler gülüm
Teşekkürler dostlar@AnosValous tebrikler
TeşekkürlerTebrikler
TeşekkürlerTbrkler kral