- 17,118
- 8,301
- 113
🤣🤣🤣Sahibi qeldiqinde,qörup sevinsin die 😂😂
🤣🤣🤣Sahibi qeldiqinde,qörup sevinsin die 😂😂
Biz takip edince gelmiyor mu 😂@Aekrem adammm sen takip edince geliyor 😂
Doğru evet@Wakabayaşi yanlış mıyım kral 😂 atlantayı getir parliament köpeğin olsun dedi sonra da yalan olduk 😂
eyv kardo sende cansın bildirimden yeşil ışıqı qorunce o sevinme hissini yaşadınmu😂😂@Aekrem adammm sen takip edince geliyor 😂
Biz nöbetteydik de değerimiz bilinmedi @AnosValousDoğru evetİndiana izlemeye gittim uyuya kalmışım ben
Canı sağolsun kazansın yeter ki ☺Biz nöbetteydik de değerimiz bilinmedi @AnosValous
Denver da 235.5 üst demiştim 235 de bitmiş iyi ki diğerleri gelmedi yoksa kendimi keserdimDün atlantayı üst yaptırdık Indianaya sahip çıkamadınız
Ahhahahaha evet onu gördüm maç baya çekişmeli gitmiş amaDenver da 235.5 üst demiştim 235 de bitmiş iyi ki diğerleri gelmedi yoksa kendimi keserdim
Kazansın da bizimde ciğerler bayram etmesin mi yani 😂Canı sağolsun kazansın yeter ki ☺
250₺ para aldım la kupondan 🥴😂 katlayabilirsem gorecem hepiniziKazansın da bizimde ciğerler bayram etmesin mi yani 😂
Valla yarın iş var gece kuponu filan yapacaksan o iş yaş 😂250₺ para aldım la kupondan 🥴😂 katlayabilirsem gorecem hepinizi
Yok akşam maclarina basacaz bakalım gelirse NBA gene yaparım ama 😂Valla yarın iş var gece kuponu filan yapacaksan o iş yaş 😂
NBA şike ligi aga uzak durun artık şu ligden 😂Yok akşam maclarina basacaz bakalım gelirse NBA gene yaparım ama 😂