- 17,470
- 9,610
- 113
Bol sansBu çinlilere hiç güvenmiyorum ama oynadık bakalım Ekli dosyayı görüntüle 439268
Freebet vardı onu bastım ya gelirse gelirÇok maç olmuş ama bol şans Çayno
Hadi bakalımFreebet vardı onu bastım ya gelirse gelir
Bı periyod 60 üstü çıksa o da yola girecekHi speed dışında maçlar güzel gidiyo
2. Çeyrek de pek iyi sayılmazBı periyod 60 üstü çıksa o da yola girecek
Leş gibi oynuyorlar normal2. Çeyrek de pek iyi sayılmaz
Hepsine üst almak biraz sıkıntı dost farkli lig secseydin araya keşkeBarem 187 lere düşmüş 2 periyod 60 üstü lazım ama bunlar atamaz
Hepsi aynı saatte başlasın bitsin diye aynı lige aldım 😁Hepsine üst almak biraz sıkıntı dost farkli lig secseydin araya keşke
Ondan kaybediyoz işteHepsi aynı saatte başlasın bitsin diye aynı lige aldım 😁
Yav şu deplasman o kadar gerizekalı ki 9 dk da 10 sayı atabildiler her hücumdan boş dönüp süre eritiyorlar tam andaval takım serbest atışları bile fiyaskoOndan kaybediyoz işte![]()
Bu lig komple şike ligi hep ters isteseler 70 atarlar perdeYav şu deplasman o kadar gerizekalı ki 9 dk da 10 sayı atabildiler her hücumdan boş dönüp süre eritiyorlar tam andaval takım serbest atışları bile fiyasko
Diğer takımlar bir periyodda 37 atıyor bu mallar koca 1 yarıda 36 attı 😂😂Bu lig komple şike ligi hep ters isteseler 70 atarlar perde
Bende onu yazacaktim simdi baktim 96 cikmis bir hizlansalar bareme gelir zatenHala umut var 2. Yarı toparlanıp karşılıklı basketler bulursalar gelir barem çok yüksek değil