Bana da fiorentinanın 1 golü lazım bakalım nasıl olacak 😄2. Yarı 6 korner imkansız değil gibi bakalım kadinlar iy 1 gol daha çıksa guzel olcak
Bana da fiorentinanın 1 golü lazım bakalım nasıl olacak 😄2. Yarı 6 korner imkansız değil gibi bakalım kadinlar iy 1 gol daha çıksa guzel olcak
Roma yer bankoBana da fiorentinanın 1 golü lazım bakalım nasıl olacak 😄
Bize gelince delikanlılığı tutar 😆Roma yer banko
İşin bide o boyutu var tabi Roma her maç tek başına 5-6 korner atıyor oynadık iy 0 attı 😂Bize gelince delikanlılığı tutar 😆
Manyak olduk artık neye oynayacağımızı da şaşırdık ben yine gol olura oynadım ya kazanacam ya da yine tek golden yatacam 😄İşin bide o boyutu var tabi Roma her maç tek başına 5-6 korner atıyor oynadık iy 0 attı 😂
Ağa çok iyi oynuyorlar devre arasında oyuncularını satmazlarsa gidişat o yöndeGironaya bak ya adamlar bu sezon La Liga şampiyonu olmayı kafaya koymuşlar
Valla neye bassak tersi geliyor ayarlarımızı bozdularManyak olduk artık neye oynayacağımızı da şaşırdık ben yine gol olura oynadım ya kazanacam ya da yine tek golden yatacam 😄
Bence satmazlar sampiyon olurlarsa hepsinin değeri 2-3x artarAğa çok iyi oynuyorlar devre arasında oyuncularını satmazlarsa gidişat o yönde
Eyvallah reisBol şans
Geçmiş olsnManyak olduk artık neye oynayacağımızı da şaşırdık ben yine gol olura oynadım ya kazanacam ya da yine tek golden yatacam 😄
Yarı başladı eko bize korner ve gol gönderGeçmiş olsn
Ozmn redbulluk enercii sikacaaqaaaYarı başladı eko bize korner ve gol gönder
www.instagram.com
Marsilya maçına bak utanmasalar 10 gol çıkacakOzmn redbulluk enercii sikacaaqaaa
www.instagram.com
O maçta 10 gol olur bu arada 😅Marsilya maçına bak utanmasalar 10 gol çıkacak
8.5 üst almayan iddaa oynuom demesn😂Marsilya maçına bak utanmasalar 10 gol çıkacak
Benide bu salak fiorentina yatırır 😆O maçta 10 gol olur bu arada 😅