- 17,552
- 9,625
- 113
bolşans dost şu kuponu zlot a 500 atarak 2k basarak oynasan daha karlı olurdu sanki demi @Novasky cukkamı yolla bakamGelirse yarın güzel birşeyler yaparızEkli dosyayı görüntüle 572891
Promolara bakmadım hiç dost yarında onu denerizbolşans dost şu kuponu zlot a 500 atarak 2k basarak oynasan daha karlı olurdu sanki demi @Novasky cukkamı yolla bakam
Tabi dost sıkıntı yok bu rakamda iyi bizim içinbolşans dost şu kuponu zlot a 500 atarak 2k basarak oynasan daha karlı olurdu sanki demi @Novasky cukkamı yolla bakam
o değilde az önce bu yorumu yazarken monagas iy 1.5 üst dedim ev atto buraya işte o yazıyo yazdım döndüm bi baktom iptal küfürler felan sonra çıktım tam rulete girdim sinirden ulan baktım bakiye gelmiş dedim mallar iptal gole kazandı yapmış neyse coktım maça baktım 45 de evin golü iptaldi 45+2 dep 0-2 yapmış peh 😀 rulette biraz yedik boşaTabi dost sıkıntı yok bu rakamda iyi bizim için
Nekadar kaldı bakiyemiz orası beni daha çok ilgilendiriyor dost 😂o değilde az önce bu yorumu yazarken monagas iy 1.5 üst dedim ev atto buraya işte o yazıyo yazdım döndüm bi baktom iptal küfürler felan sonra çıktım tam rulete girdim sinirden ulan baktım bakiye gelmiş dedim mallar iptal gole kazandı yapmış neyse coktım maça baktım 45 de evin golü iptaldi 45+2 dep 0-2 yapmış peh 😀 rulette biraz yedik boşa
ya işte seninkinin 10/0.1 kadar hesapla bakam 😀Nekadar kaldı bakiyemiz orası beni daha çok ilgilendiriyor dost 😂
Hesaplarla aram bozuk benjmya işte seninkinin 10/0.1 kadar hesapla bakam 😀
5.8Hesaplarla aram bozuk benjm
10 yap 20 yapilir
normalde 9k dı ben bakiye gidecek diye rulette yedim10 yap 20 yapilir
20 k yap 5 k at bana para lazım dukkan acıyoruznormalde 9k dı ben bakiye gidecek diye rulette yedim
maç yok ki bültende slot zaten tövbe rulettede şans kaçtı ula sabahtan beri 9k ileri 3k geri bakalım20 k yap 5 k at bana para lazım dukkan acıyoruz
kasa kasa git guvendıgın maca bahıs alırısnmaç yok ki bültende slot zaten tövbe rulettede şans kaçtı ula sabahtan beri 9k ileri 3k geri bakalım
işte şuan o güvencede maç yok bakalım biraz buranın bültenide çöpkasa kasa git guvendıgın maca bahıs alırısn
Başlıyor ilk maç bol şansGelirse yarın güzel birşeyler yaparızEkli dosyayı görüntüle 572891