- 5,374
- 4,191
- 113
Bol şanslar
herkes alsın 4 kısı ıse bence 50 50 dirDostlar simdi aktif eden 4 kişi var kazanç büyük bir meblağ da değil 4 kişi 50 mı yapalım yoksa 2 kişi 100 yapıp diğer iki kişiyi bir sonraki kupon da mi görelim nasıl edelim bu işi
Sen bilirsin dostDostlar simdi aktif takip eden 4 kişi var kazanç büyük bir meblağ da değil 4 kişi 50 mı yapalım yoksa 2 kişi 100 yapıp diğer iki kişiyi bir sonraki kupon da mi görelim nasıl edelim bu işi
Kim 4 kişi cano son perde gelen değil en başından sayı sayı sayan qdamlara bakar bu işDostlar simdi aktif eden 4 kişi var kazanç büyük bir meblağ da değil 4 kişi 50 mı yapalım yoksa 2 kişi 100 yapıp diğer iki kişiyi bir sonraki kupon da mi görelim nasıl edelim bu işi
Sen hayırdır?herkes alsın 4 kısı ıse bence 50 50 dir
Son perde gelen saymadım zatenKim 4 kişi cano son perde gelen değil en başından sayı sayı sayan qdamlara bakar bu iş
At birine rol yapsın 50 den bişey olmazDostlar simdi aktif takip eden 4 kişi var kazanç büyük bir meblağ da değil 4 kişi 50 mı yapalım yoksa 2 kişi 100 yapıp diğer iki kişiyi bir sonraki kupon da mi görelim nasıl edelim bu işi
sen nasıl istersen 50ye sigara olmuo ben şahsen sigara alıcamDostlar simdi aktif takip eden 4 kişi var kazanç büyük bir meblağ da değil 4 kişi 50 mı yapalım yoksa 2 kişi 100 yapıp diğer iki kişiyi bir sonraki kupon da mi görelim nasıl edelim bu işi
Ben 8 sayfa baktım şimdi sayanlaraSon perde gelen saymadım zaten
illede 100 dıyorsun2 kişi 100 1 kişiye de 100 rolling yaptıralim o zaman kazanırsa görsün birilerini
Olur dostum2 kişi 100 1 kişiye de 100 rolling yaptıralim o zaman kazanırsa görsün birilerini
tamamdır dost2 kişi 100 1 kişiye de 100 rolling yaptıralim o zaman kazanırsa görsün birilerini
La sen susillede 100 dıyorsun
dost kadar basına tas dussun200 ü dosta ver. bu iş huzur içinde çözülsün.
öyle deme az kalsın sahaya girip serbest atış atacaktı. öyle böyle takip değil.dost kadar basına tas dussun![]()
Aga sen şanslısın her çekilişte ödül alıyon 😄rollü diğer arkadaşa yaptırayim kazanç olursa ordan payını alırsın geneOlur dostum