- 23,915
- 24,887
- 113
Tek adım demi kardeşim hahdhd1. adım sonuçlandıktan sonra katılım biter arkadaşlar @butragueno kanka sen bu işlerde iyisin takip edersin listeyi öyle boş roll takip etmek yok
Tek adım demi kardeşim hahdhd1. adım sonuçlandıktan sonra katılım biter arkadaşlar @butragueno kanka sen bu işlerde iyisin takip edersin listeyi öyle boş roll takip etmek yok
Dost sen bayadır yoktun h geldinHer an içimizden cikabilie
Kanka o eskidendi yaşlandik toylaştik be puahha hem forumun kaosu bizide yutar artik1. adım sonuçlandıktan sonra katılım biter arkadaşlar @butragueno kanka sen bu işlerde iyisin takip edersin listeyi öyle boş roll takip etmek yok
Tek din tek vatan tek millet tek adimTek adım demi kardeşim hahdhd
Sinoplular kurnazdır, hemen sinyal verilmis.Dost sen bayadır yoktun h geldin
Sen bu işin piri olmuşun knk sen yaparsın bu işiKanka o eskidendi yaşlandik toylaştik be puahha hem forumun kaosu bizide yutar artik
Bal tutan parmağını yalarmış Suatcım yapacak bişey yokKanka o eskidendi yaşlandik toylaştik be puahha hem forumun kaosu bizide yutar artik
Dinler arası diyalogcu geldi feto sen misin reissssTek din tek vatan tek millet tek adim
Sen kimsin dost cikartamadimSen bu işin piri olmuşun knk sen yaparsın bu işi
AAAUUUUUUUUUU 🤘🤘🤘🤘☝🤟☝☝☝☝Tek din tek vatan tek millet tek adim
Tek adım kaybetse bile dağıtım dediTek adım demi kardeşim hahdhd
Roll üstüne roll olmaz aga@AnosValous roll basarılı olursa roll acarmısın
Emcuklerız baslasın heleBal tutan parmağını yalarmış Suatcım yapacak bişey yok
Zenginler böyle mi konuşuyor hep bize vurmadi hiç max bilmiyoz puahhaBal tutan parmağını yalarmış Suatcım yapacak bişey yok
Ooooo en sevdiğim ennTek adım kaybetse bile dağıtım dedi
Bi kaç kez denk geldik forumdada bayadır yoktun o bakımdan dedimSen kimsin dost cikartamadim