- 4,554
- 818
- 113
Secildimi 3 kisi yoksa bekliyor muyuz?
Bakkal dayıyla oturdunuz sonuçlari mı bekliyonuz@AnosValous yalvarıırm bıran once sec herkes kılıcını cekıyo kan akıcak
O piti piti yapıyo suanKim sececk ki
Mustafaya bıat edersen alır kelleyı@AnosValous yalvarıırm bıran once sec herkes kılıcını cekıyo kan akıcak
Jahdhshshhhshs kupon gelir dedim gelmedi arkadaşı nick olarak tanıyorum sadece hhshd@AnosValous ben yarim saat once bu adam para dagitcak olsa 150 k aldi o zaman atardi dedim takip etmeyin dedim @tahir1603 biz inaniyoruz sen git dedi ve takip etti. Benim ucuz numaralarima ve agır karalamalarima ragmen inancini hep diri tuttu
İşte gerçek Osmanlı AKIN'cısı@AnosValous ben yarim saat once bu adam para dagitcak olsa 150 k aldi o zaman atardi dedim takip etmeyin dedim @tahir1603 biz inaniyoruz sen git dedi ve takip etti. Benim ucuz numaralarima ve agır karalamalarima ragmen inancini hep diri tuttu
Hahahaha hay onun kafasına2. Selim işte meto . Alkol kullanıyordu vs. Sonrada hamamda kadın kovalarken kafayı zınk diye yere vuruyor nakavt oluyor
Sende geldiysen ekip tamam neyse ben gidiyim de bayconti sallakazani yapayımYakişiyürmü lan senin gibi delikanlı bir adama eroyin içmek
Kesene bereket3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
Kardesim benim alakam yok konuyla ama para benim olsa dagitimci ben olsam sana bu kadar emegin icin üzülur ve atmazdimKardeşim bak gerçekten çok ihtiyacım var ve baya takip ettim telefon yanıyor vallahi yani en çok ben takip ettim bakabilirsiniz .rica etsem bir 4 olsun
Daim olsun dost umarım bu kez Max win alırsın3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
Valla okdr takıp ettm inş adaletli olmuşsunudr dost3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
Keşke 3/3 olsaydı dost. Eğlendik. Bol şans3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
Kesene bereket3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
Seçilenler kim kardeşim3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
kesene bereket3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek
Kazancın daim olsun reis 🔐3 kişi ben seçtim 2 kişi de @butragueno seçecek kişiler belirlendi konuyu kapatalım karışıklık olmasın @Daimon @Shellac ödüller birazdan gönderilcek