20 Ara 2023 #101 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 157,883 195,230 113 AnosValous' Alıntı: @Daimon @Shellac kırmızı çizgi çekelim reis Genişletmek için tıkla ... güzel kombin di sağlık olsun dostum
AnosValous' Alıntı: @Daimon @Shellac kırmızı çizgi çekelim reis Genişletmek için tıkla ... güzel kombin di sağlık olsun dostum
20 Ara 2023 #102 AnosValous - Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 17,812 9,702 113 Shellac' Alıntı: güzel kombin di sağlık olsun dostum Genişletmek için tıkla ... Maçta herşey oldu sadece korner olmadı ya reis önümüzdeki maçlara bakacaz artık 😄
Shellac' Alıntı: güzel kombin di sağlık olsun dostum Genişletmek için tıkla ... Maçta herşey oldu sadece korner olmadı ya reis önümüzdeki maçlara bakacaz artık 😄
20 Ara 2023 #103 butragueno BASKETÇİ Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 80,982 54,141 113 Pikaçuu' Alıntı: Hakettı adam ama mert hakan saolsun karıstırmasa ortalıgı bısı olmıcaktı Genişletmek için tıkla ... Izlemedim de derbi öncesi hep böyle şeyler denk geliyor nedense
Pikaçuu' Alıntı: Hakettı adam ama mert hakan saolsun karıstırmasa ortalıgı bısı olmıcaktı Genişletmek için tıkla ... Izlemedim de derbi öncesi hep böyle şeyler denk geliyor nedense
20 Ara 2023 #105 Pikaçuu Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 88,663 30,919 113 butragueno' Alıntı: Izlemedim de derbi öncesi hep böyle şeyler denk geliyor nedense Genişletmek için tıkla ... Izle mert hakan ortalıgı karıstırmasa hıcbısı olmazdı o pozısyonda net faulune ıtırwz edıp hakeme kosuyo
butragueno' Alıntı: Izlemedim de derbi öncesi hep böyle şeyler denk geliyor nedense Genişletmek için tıkla ... Izle mert hakan ortalıgı karıstırmasa hıcbısı olmazdı o pozısyonda net faulune ıtırwz edıp hakeme kosuyo