- 7,191
- 6,307
- 113
Şansın bol olsun güle güle harca
Konuya en başından gelen ve takipte olan @Sanmames ve @Ezel345 var. Konu açılacaksa eğer @Sanmames açsın isterim. Daha önce çok roll konusu açtığını gordum. Diğer arkadaşı pek görmedim tanimiyorum. Tercih seçim senin dostum@BySwigger dostum bakiyeyi sana atıcam 1. Kişi sensin 2. De sen seçiver maçı izliyordum bakamadım konuya kim var kim yok
Takip edip destekleyenlere teşekkürler başka maçlarda yine görüşürüz
Bilmiyorum. Hiç inandırıcı gelmiyor. Sen ne diyorsun @Barrios reşomO kadar takip ettim bu seferlik acacayim
Gelseydi 2 kişiye atacaktım mamoste sponsor olmustuBilmiyorum. Hiç inandırıcı gelmiyor. Sen ne diyorsun @Barrios reşom
Tamam 3 kişi olsun o zaman hak geçmesin sen gönderir misin arkadaşlara sana atsam özelden IBAN at dostum sana zahmet
Sanmemes iyidir. Diğeri gitsin önce kendi parasıyla açsın rolü sonra hakederBilmiyorum. Hiç inandırıcı gelmiyor. Sen ne diyorsun @Barrios reşom
Ben açtım geçen bakabilirsinSanmemes iyidir. Diğeri gitsin önce kendi parasıyla açsın rolü sonra hakeder
Saol abiTamam 3 kişi olsun o zaman hak geçmesin sen gönderir misin arkadaşlara sana atsam özelden IBAN at dostum sana zahmet
Büyük iş başarmışsın kankaBen açtım geçen bakabilirsin
Açtım geçen para olsa zaten açarımSanmemes iyidir. Diğeri gitsin önce kendi parasıyla açsın rolü sonra hakeder
Ben burdaydim 🥹21 sayı varken kimse yoktu 😅 neyse rollcülere başarılar
La aldın paranı işte sus artıkAçtım geçen para olsa zaten açarım
1 tane etkinlik yapmışsın o da sponsor sayesinde onu diyor adam . Elin taşın altına koy diyor.Açtım geçen para olsa zaten açarım
Para yok ogrenciyim1 tane etkinlik yapmışsın o da sponsor sayesinde onu diyor adam . Elin taşın altına koy diyor.
Olsa bende açarımPara yok ogrenciyim