- 34,639
- 23,450
- 113
Yok sen vardın dostum ona birşey demiyorum. Kupon kaybederken sessizlik oldu sonrasında sayılar geldikçe yoğunlaştı konu . ,👍🏻Ben burdaydim 🥹
Yok sen vardın dostum ona birşey demiyorum. Kupon kaybederken sessizlik oldu sonrasında sayılar geldikçe yoğunlaştı konu . ,👍🏻Ben burdaydim 🥹
DoğruYok sen vardın dostum ona birşey demiyorum. Kupon kaybederken sessizlik oldu sonrasında sayılar geldikçe yoğunlaştı konu . ,👍🏻
Ne diyimPara yok ogrenciyim
Nasıl öğrencilik bu la 7-24 burdasın. Vaktin varken git derslerine odaklan, nasıl bir bok çukuru içinde olduğumuzu görmüyor musunPara yok ogrenciyim
Vakit oldukca giriyorumNasıl öğrencilik bu la 7-24 burdasın. Vaktin varken git derslerine odaklan, nasıl bir bok çukuru içinde olduğumuzu görmüyor musun
Doğru söze ne hacet ne desek boşNasıl öğrencilik bu la 7-24 burdasın. Vaktin varken git derslerine odaklan, nasıl bir bok çukuru içinde olduğumuzu görmüyor musun
Sen kimsinEn başından beri varım hakkim yenildi puaha
Bir garip insan pauahSen kimsin
Burdan Vakit kaldıkça derslerine bakıyorsun gibi geldiVakit oldukca giriyorum
Burdan vakit kalıyor mu ki?Burdan Vakit kaldıkça derslerine bakıyorsun gibi geldi
Ders notlarını buraya at kötüyse seni banlatacağız Forum olarakVakit oldukca giriyorum
Burdan kalan zaman da kumar oyniyordur gene derse vakit kalmazBurdan Vakit kaldıkça derslerine bakıyorsun gibi geldi
Gece o kadar roll takip ettik şans gelmemisti umarım başarılı olursun kanka bolsanslarTeşekkürler. Rol konusu açıyorum. Paylaştıkça çoğalır
Kumarla öğrencilik, kumarla evlilik bir arada yürümez. Hepsini tecrübe ettikBurdan kalan zaman da kumar oyniyordur gene derse vakit kalmaz![]()