- 22,015
- 27,326
- 113
Niye öyle dedin gözümün nuruAbi emin ol sen bu şekilde devam ettigin sürece parasız kalmazsın
Niye öyle dedin gözümün nuruAbi emin ol sen bu şekilde devam ettigin sürece parasız kalmazsın
Kim onlarNeyseki forumda bu duruma kayıtsız kalamayacak ağır abilerimiz var şimdi rol açtırıtlar😂
@Mrlbra çek krediyiNeyseki forumda bu duruma kayıtsız kalamayacak ağır abilerimiz var şimdi rol açtırıtlar😂
İmkansız@Mrlbra çek krediyi
Para dağıttıkca çoğalır emin ol bugün belki paran yoktur ama yarina kesin olurNiye öyle dedin gözümün nuru
Bı tamamen yalanPara dağıttıkca çoğalır emin ol bugün belki paran yoktur ama yarina kesin olur
☝Kim onlar
Teşhis gibi teşhis akBı tamamen yalan
Valla bence doğru kendi etrafimdan biliyorum bi jojo kod almistim 10 spin bakalim çevireyim bi maxwin alırsan dağıtım yaparim belki puahhaBı tamamen yalan
Ptr nerde laValla az önce sizin paranızı kaybettim niyetim çekip rol açmaktı.
Zamanı karıştırirsan benimde 3-4 ödül atmislim var eski mesajları karistirrida görür @AnosValousZamanında 2 3 roll actirmistim bakalım ahde vefa olur mu😁
Kanka haberim yok en son süresiz ban yedi oPtr nerde la
Eyvallah dost👍Zamanı karıştırirsan benimde 3-4 ödül atmislim var eski mesajları karistirrida görür @AnosValousgormezsede canı sağolsun
Ozaman @Hayroo nerdeKanka haberim yok en son süresiz ban yedi o
Aleyküm selam hic bilmiyorumSelamünaleyküm beyler x sitede 1 at 2 yap 3 cek aldım oyun x10 da 7500 verdi 1 spin kala çıktım oyun bitmedi nasıl çekebilirim bunu kasa 800 oyunu bitirirsem kasa direk 3 k ya sabitlenecek
800 ile 2 k yapmaya çalış başka oyunda öyle çek. Spinleri sonra yatırım yaparak aç. Tabi site yerseSelamünaleyküm beyler x sitede 1 at 2 yap 3 cek aldım oyun x10 da 7500 verdi 1 spin kala çıktım oyun bitmedi nasıl çekebilirim bunu kasa 800 oyunu bitirirsem kasa direk 3 k ya sabitlenecek
İlk aklıma gelen buydu800 ile 2 k yapmaya çalış başka oyunda öyle çek. Spinleri sonra yatırım yaparak aç. Tabi site yerse
O sitelerde spin saklama yemez oyun açık kaldığı sürece bonus çevrimi bitmez ben denemeye çalıştım yemeildi umarım sen yedirirsinSelamünaleyküm beyler x sitede 1 at 2 yap 3 cek aldım oyun x10 da 7500 verdi 1 spin kala çıktım oyun bitmedi nasıl çekebilirim bunu kasa 800 oyunu bitirirsem kasa direk 3 k ya sabitlenecek