Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Bu Kez Olacak

Kupon Miktarı
1800
Kupon Oranı
5.72

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,479
193,220
113
city direk geldi
diğerleri ne oldu dostum

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,897
3,848
113
Benim anlamadigim
Borc altina giren bi adamin boyle paralar basmasi sacmalik yane borcun varsa borcunu ode yane kuponun garantisi var ben bu adama asla guvenmiyorum

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Benim anlamadigim
Borc altina giren bi adamin boyle paralar basmasi sacmalik yane borcun varsa borcunu ode yane kuponun garantisi var ben bu adama asla guvenmiyorum
Anlatayım ;
Ben borcu boş yerine veya tekrar strese girmek için almadım borcu almanın nedeni o arkadaşın parası ile kendini azda olsa toparlamandır ve ekstra para bırakmaktır yoksa niye borca gireyim ki hani benimle dalga geçen kişiler varya o gün paylaşım yaptığım da 3 gün içinde para bulur mu diye dalga geçenler şuan kasam 46 bin oldu ben kimseye benzemem beni bilen bilir

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,940
2,189
113
Anlatayım ;
Ben borcu boş yerine veya tekrar strese girmek için almadım borcu almanın nedeni o arkadaşın parası ile kendini azda olsa toparlamandır ve ekstra para bırakmaktır yoksa niye borca gireyim ki hani benimle dalga geçen kişiler varya o gün paylaşım yaptığım da 3 gün içinde para bulur mu diye dalga geçenler şuan kasam 46 bin oldu ben kimseye benzemem beni bilen bilir
Ben seni çok iyi biliyorum sahterkarın tekisin gram adam da değilsin.

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,897
3,848
113
Anlatayım ;
Benim yorumum senin icin zararin varsa dhada zarar yapma diye tefeci isi zor istir girersen cikamazsin yane

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Benim yorumum senin icin zararin varsa dhada zarar yapma diye tefeci isi zor istir girersen cikamazsin yane
Asla tefeciden para almadım Allah korusun hayatta almam zaten o adamın tefeci sözü korkutmak içinmiş bende biraz korkuttum savcılık dedi ama sonuçta borçluyum ödeyim kurtulacam birdaha da tövbe

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,897
3,848
113
Asla tefeciden para almadım Allah korusun hayatta almam zaten o adamın tefeci sözü korkutmak içinmiş bende biraz korkuttum savcılık dedi ama sonuçta borçluyum ödeyim kurtulacam birdaha da tövbe
İnslalalhh muradina erersin kardesimm borcunu kapatip bulasmazsin birdaha

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,940
2,202
113
Anlatayım ;
Ya bırak hep boşsun iki gün sonra gelir gene ağlarsın ne antipatik Bi adamsın lan sen