3.peryod sonunda bakarız dost gelir brnceUlan bu noktadan sonra yine yatarsam geçen ki bojdonovic şerefsizin den sonra uzun süre kendime gelemem vallahi billahi
O gün pis olmuştu evet. İzlemiştim maçı. hatta senin için uzatmaya da götürdük ama adam gavat çıktı ne yaparsınUlan bu noktadan sonra yine yatarsam geçen ki bojdonovic şerefsizin den sonra uzun süre kendime gelemem vallahi billahi
Bu moladan sonra savunmalar sertleşir zoraki şutlarla beraber ribaundlar da akar ama murray ne yapacak bakalım3.peryod sonunda bakarız dost gelir brnce
Ama bu oyunda değil oyundan çıkmaları öldürüyor beni vallahi billahiBu moladan sonra savunmalar sertleşir zoraki şutlarla beraber ribaundlar da akar ama murray ne yapacak bakalım
Umarım inşallah öyledirPara kokusu aldım
Böyle şike yok bu NBA kahpedir ellerim kırılsaydı koymasaydımResmen dolandırıldık amk. adam 10 dakkadır sahada yok. İlla çift hanelere mi çıkması gerekiyordu farkın bu lavugu oynatması için
Kral boşver daha kayıp etme yat sonra oynarsın sende para bol koymazUmarım inşallah öyledir
dost hep ısyana baglıyon sonradan gelıyo kupon taktık mı buBöyle şike yok bu NBA kahpedir ellerim kırılsaydı koymasaydım
En büyük kötü yönüm bu sabırlı biri değilim maalesef o nedenle isyan ediyorum sabır şartdost hep ısyana baglıyon sonradan gelıyo kupon taktık mı bu
bekle bakalım dost rıbaund bu oyuna gırer 3 tane alır 5 dk da kalır 3
dost bız ısyan edıyoz kaybedıyoruz sen edıyon ben goruyom senı son dk kazanıyonOyuna almayan Koç'un da NBA
En büyük kötü yönüm bu sabırlı biri değilim maalesef o nedenle isyan ediyorum sabır şart