- 11,577
- 6,826
- 113
Daha değil3 dk doldu mu dost
Daha değil3 dk doldu mu dost
Sikinti yok kardes,ben kimseye gelin totem yapin demem ki.kazanirim dm atarim.bizim isler pratikBizde senin kuponlara öyle yaparız dost![]()
kırk yılın bası hayatının sansını kullandın onda da bayramlasamadık dayıSikinti yok kardes,ben kimseye gelin totem yapin demem ki.kazanirim dm atarim.bizim isler pratik
Bende herkesin kuponuna gidip totem yapmam zaten reis çok dert değil maksat makara muhabbetSikinti yok kardes,ben kimseye gelin totem yapin demem ki.kazanirim dm atarim.bizim isler pratik
Anlamadim ama gulucuk attim yinede.anlamadigimi caktirmamaya calisiyorum 😁kırk yılın bası hayatının sansını kullandın onda da bayramlasamadık dayı
Hayatimin sansini gecen sene bu zamanlar kullandim galiba la.o gunden beri bi gudubetlik var agkırk yılın bası hayatının sansını kullandın onda da bayramlasamadık dayı
dost bızde daha once sorun olmadı deyınce 5k 5k cektın sandıkAllah sonumuzu hayrellesin verdik talep 😅😅
oyle dayı bı kere bıraktımı bı daha ugramıyoHayatimin sansini gecen sene bu zamanlar kullandim galiba la.o gunden beri bi gudubetlik var ag
300e de red vermişler espanyol ligden düştü ya onun etkisi var sitenin çapı 200 gibi bi izlenim verdi banadost bızde daha once sorun olmadı deyınce 5k 5k cektın sandık
200 tl ye bızde sorun cıkarmıyoruz dost
at bı 200 dene bızı de
Erhanbeyin çekim alanına istemeden de olsa girmişsin dost açıklaması budurHayatimin sansini gecen sene bu zamanlar kullandim galiba la.o gunden beri bi gudubetlik var ag
benım yaptıgım paraları burda baskası yapsa kose olurdu dostErhanbeyin çekim alanına istemeden de olsa girmişsin dost açıklaması budur
Bu site bikac ay once buraya sponsordu.fs etkinlgii vardi 100 lira max cekim.6 zaat bekledim cekim gelmedi ahellaca sikayet ettim sponsorluk dun bitti dedi 😁 bakdim twtra herkes odemedigini yazmis bende keyfimce slotta ezdim.ben korkuyorum suan300e de red vermişler espanyol ligden düştü ya onun etkisi var sitenin çapı 200 gibi bi izlenim verdi bana![]()
Olsun şerefin var yetmez mibenım yaptıgım paraları burda baskası yapsa kose olurdu dost
bız 2 3k cekmıyoruz 1 ay ac kalacagımızı bılsekte bakma
oyle yalandan mac paylasıyoz asıl ruletcıyız bız dost
kıcımızda don yok ordan anlaman lazım
Adam kicini gormuyorki la dan vaarmi yokmu ne bilsin 😁benım yaptıgım paraları burda baskası yapsa kose olurdu dost
Sen bir efsanesin dost takılıyorum sadecebenım yaptıgım paraları burda baskası yapsa kose olurdu dost
Herkes yatsın o zaman usulcaBu site bikac ay once buraya sponsordu.fs etkinlgii vardi 100 lira max cekim.6 zaat bekledim cekim gelmedi ahellaca sikayet ettim sponsorluk dun bitti dedi 😁 bakdim twtra herkes odemedigini yazmis bende keyfimce slotta ezdim.ben korkuyorum suan
eyvallah dost mavı donda olsa guzel kombın olurdu 2sıOlsun şerefin var yetmez mi
Marka olarak mavi mi yoksa renk mieyvallah dost mavı donda olsa guzel kombın olurdu 2sı
mavi yi seviyoz dost bı ara her gun alısverıs yapardık hızlı zamanlarımızdaMarka olarak mavi mi yoksa renk mi![]()