Haydi bu gelsin çıkışa geçeyim gelirse adam sözü veriyorum takip eden gerçekten dalga geçmeden takip eden üç kişiye 1000 TL dağıtacam
Ekli dosyalar
-
161.7 KB Görüntüleme: 54
Yok bu kez adam sözü veriyorum yemin ederim 1000 TL yi üçe bölüp atacamAntepli 100 tldir o 1000 TL olsa yerinde duramazsin
İnşallah gelir AntepliYok bu kez adam sözü veriyorum yemin ederim 1000 TL yi üçe bölüp atacam
bolşnsHaydi bu gelsin çıkışa geçeyim gelirse adam sözü veriyorum takip eden gerçekten dalga geçmeden takip eden üç kişiye 1000 TL dağıtacam
Helal Antepli bol şans tumbet bonus verecekmi senin haberin vardır gralYok bu kez adam sözü veriyorum yemin ederim 1000 TL yi üçe bölüp atacam
Bonus verse nolacak ki başkan 9 bin kasayı mahfettikten sonra Allah bunların canlarını alsın tam yükselişe geçiyorum derken yine adamı çökeltiyorlar bunlar gavur tohumu olduğu için belki verebilirler ama umudum yok tümbet kendini bozdu biliyorsunHelal Antepli bol şans tumbet bonus verecekmi senin haberin vardır gral
Var niye olmasınPhoenix için 123 olma ihtimali var mı arkadaşlar
Süre yeterli bencePhoenix için 123 olma ihtimali var mı arkadaşlar
Bence gitti Allahsızlar bunlar Allahsızlar şikeci itler 38 sayı attı bir önceki periyotta lanet herifler ya 🥺🥺🥺Süre yeterli bence
3. Çeyrek Dallas çok hata yaptı o yüzden attılar bu periyod Dallas coştuBence gitti Allahsızlar bunlar Allahsızlar şikeci itler 38 sayı attı bir önceki periyotta lanet herifler ya 🥺🥺🥺
NBA bu her an herşey olabilir iyi düşünelimBence gitti Allahsızlar bunlar Allahsızlar şikeci itler 38 sayı attı bir önceki periyotta lanet herifler ya 🥺🥺🥺