Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 | Günün Kuponu

Kupon Miktarı
6000
Kupon Oranı
5.17

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Tümbet 1000 TL ekstradan bonus eklemiş.
Hesabı olanlar kontrol etsin.
onu 6 bin yaptım bu kuponu yaptım
Hayırlısı umarım gelir

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kupon miktarı 6000₺
Kupon oranı 5.17
Kupon kazancı 31020₺

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,284
21,895
113
Hemso bana da eklenmis sayende farkettim.bol sans

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,448
29,737
113
Neye göre ekleniyor acaba bu tümbetin özel gün bonusu varmı bilgisi olan

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,456
15,699
113
Çok boş geçtiler be dost sağlık olsun

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Çok boş geçtiler be dost sağlık olsun
Lanet olsun ya şu yatan orana bak nasıl olsa bonustan geldi deyip rulette 6 bin yapmıştım bir taktik ile aynı taktiği keşke orda uygulasaydım onu bunu bilmem spor boş boş boş yatırmak için ellerinden geleni yapıyorlar

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,456
15,699
113
Lanet olsun ya şu yatan orana bak nasıl olsa bonustan geldi deyip rulette 6 bin yapmıştım bir taktik ile aynı taktiği keşke orda uygulasaydım onu bunu bilmem spor boş boş boş yatırmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Evet çok düşük bademden yattı

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
597
113
ANTEPLİ borcunu öde kardeşim önce valla böyle yaprsan hepten gidersin suan rahat degilsin ondan gelmiyor

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
ANTEPLİ borcunu öde kardeşim önce valla böyle yaprsan hepten gidersin suan rahat degilsin ondan gelmiyor
Başkan delirdim sinir hastası oldum ya borç 8 bin idi şuan net aldigim borç 75 bini buldu şaka gibi valla ya faizi ile birlikte 3 aydır ödeyemiyorum ne yapacam bilmiyorum valla bugün 12 bin istedim yine attı borcu ödeyeyim diye bu böyle de gitmez battıkça batıyoruz

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
597
113
Başkan delirdim sinir hastası oldum ya borç 8 bin idi şuan net aldigim borç 75 bini buldu şaka gibi valla ya faizi ile birlikte 3 aydır ödeyemiyorum ne yapacam bilmiyorum valla bugün 12 bin istedim yine attı borcu ödeyeyim diye bu böyle de gitmez battıkça batıyoruz
güvendiği bişe varki atıyor onlar s.. horozun sesını dınlemez ailene yazık etme

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
597
113
ille oynayacaksan birine oynat hırsa kapılıp gidiyor paran

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
ille oynayacaksan birine oynat hırsa kapılıp gidiyor paran
Güvenemiyorum işte kimseye tamam bende de gidiyor da para yinede bilirsin en güvendiği insanın kendisidir rulette bir taktik buldum ama nasıl olur bilmiyorum çevrelerine bastımı illaki geliyor orda da hırsa kapılırsam kötü olur valla 9 bin şuan kasa az önce son parayı attım 8 bin yatırdım 1 bin kazandı rullette

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Kasa 9 bin şuan sizce kombine yapıp hepsini mi basayım tek tek mi gideyim yoksa ruletten mi

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
597
113
Yeter artık bildiğim denizde yüzecem bir yere kadar hata hata hata nedir ya sanal futbol da çok iyiyim öncelik sanal futbol ardından buz hokeyi ile bunu yükseltecem
YAPMA GÖZÜNÜ SEVDİĞİM SANAL BATIRIR

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Yeter artık bildiğim denizde yüzecem bir yere kadar hata hata hata nedir ya sanal futbol da çok iyiyim öncelik sanal futbol ardından buz hokeyi ile bunu yükseltecem
Faizi nasıl antepli bu borcun taksit imkanı falan yokmu kredi gibi