Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Palencia 74 Olur Mu Arkadaşlar

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,660
10,001
113
Antepliye bende kiziyodum forumda ama artık destekliyorum adamı en azından olduğu gibi görünen birisi içinden ne gelirse öyle konuşuyor forumda delikanlıyım diye gezip arka planda ne dumenler çevirenler var onlar gibi olmaktansa kimseyi sallamadan keyfine göre takılıyor adam bol kazanclar Antepli

keriz6707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,213
834
113
Bu kadar olmaz 4 serbest atış kaçırdı geçmiş olsun

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,838
113
Seneye 200 fs alicagini sandığı için tumbete atmıştır

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,149
8,317
113
Antepli yi kandırmışlar ağına çekmişler

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
Harbiden bu kadar kişi bana ne dese hak ediyorum bu kumar ruh sağlığı mı bozdu resmen yemin ederim şu forum da kumardan benim kadar etkilenen yoktur Antepliyi s....'ler çoğalttılar şu kahpeliğe bakın birde ilk 72 den oynayacaktım onu kaldırdılar 74 yaptılar Allah belanı versin Tümbet Allah belanı versin seni 1 şubatta sikmeyeyen adam değildir son oynama 1 şubat
( Not : bana de deseniz yerden göğe kadar haklısınız keşke ayaklarım kırılsaydı kumara başlamasaydım en başından )

MasterofNight

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,787
4,349
113
Harbiden bu kadar kişi bana ne dese hak ediyorum bu kumar ruh sağlığı mı bozdu resmen yemin ederim şu forum da kumardan benim kadar etkilenen yoktur Antepliyi s....'ler çoğalttılar şu kahpeliğe bakın birde ilk 72 den oynayacaktım onu kaldırdılar 74 yaptılar Allah belanı versin Tümbet Allah belanı versin seni 1 şubatta sikmeyeyen adam değildir son oynama 1 şubat
( Not : bana de deseniz yerden göğe kadar haklısınız keşke ayaklarım kırılsaydı kumara başlamasaydım en başından )
Kanka ayaklarinin ne suçu var

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,369
63,423
113
La kimse cogaltmasin seni 1 tanenle ugrasilmiyor fazlasiyla hic ugrasilmaz awk

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
buda bana mesaj atmış whatsapp dan engelledim direk dizzy ben diyor @blackrose

1704583836338.png