Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Son Umut Kuponum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4138
Kupon Oranı
9.99

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,522
193,240
113
Valla antepliye üzülüyorum dost ama kendime de üzülüyorum ama bilimsel düşünüyorum sonra geçip gidiyor yani kumar güzel ama işte borç oynadın mı hayatın kayıyor inşallah düzeltir durumu bizim gibi adı çıkmaz 9 a
kumar bu dost
insanı vezir de eder vezir de eder şah olamayız gibi gözüküyor

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,905
2,525
113
Geçmiş olsun üstad valla 1. Adam gitti dandik takımı yenemedi şans olmayınca olmuyor

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,179
10,866
113
Şaka bu konuda yasaksa farklı konuda bu konu ile alakalı şaka yapmak yasak mı modum

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
5,140
113
İddaa ve kumarı ayarlayanlar bu ahlar üstünüzde kalmasın yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin!!!!!
Benim kumar hayatım burada bitti tam net borcum 100 bin oldu ve tamamen bittim😭😭😭😭😭

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,995
1,846
113
İddaa ve kumarı ayarlayanlar bu ahlar üstünüzde kalmasın yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin!!!!!
Benim kumar hayatım burada bitti tam net borcum 100 bin oldu ve tamamen bittim😭😭😭😭😭
Geçmiş olsun. Gelcem dağıtım yapcam deyip 1 ay sonra hiç bişey olmamış gibi geldiklerine sayarsin dostum. Borcun Aklına geldikçe buda aklına gelsin. Seni en az 5 sefer uyardım yapma etme çok hızlı gidiyorsun sonunda kaybın çok olacak diye. Benim gibi onlarca insan da uyardı ama dinlemedin

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Olumdüşene de vurmayın la ayıp geçmiş olsun kardeş hepimizin sonu hayrola

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
597
113
tefeci loading

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,779
6,583
113
Geçmiş Olsun Antepli bir çıkış yolu çikar karşına umarim hayat zorda olsa devam ediyor olan oldu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...