FB 10 fark yiyorBöyle şansın varya tek oyuncunun golüne kalfık off
Keşke öyle birşey olsaydı başkanBojsmsmkrksr gol attı umarım bizim adam kendi kalesine atmıştır
Borc için dicek bişey yok ama ciddi bşr tavsiye gittiğin yoldan dön bence iyiye gitmez bol şans yinedeArkadaşlar saygı çerçevesinde kupon gelir mi borcum için kimse ile laf dalaşına girmeyeceğim saygılı olan
EsselaaaaaaBorc için dicek bişey yok ama ciddi bşr tavsiye gittiğin yoldan dön bence iyiye gitmez bol şans yinede
Valla Nedim rafık battıkça battık borç istedikçe atıyor ama iddaa tutmuyor nedecem bilmiyorumRaffim Nedin...Bı Antepli daha
Cözumu basit ya kumarı bı anda kesip bırakacak yada bı ömür borc içinde gezecen bizim gibiValla Nedim rafık battıkça battık borç istedikçe atıyor ama iddaa tutmuyor nedecem bilmiyorum
Rafık ben böyle değilim de maalesef borçlu olmamın stresi ile kaybediyorum beni bilen büyük kazandigimi da biliyor ipin ucunu bir yakalasam borcu kumarla öderim de kasayı 15 bin yapsam gerisi kolay ben daha bundan 3.5 ay önce 120 bin almıştım salak gibi geri verdimCözumu basit ya kumarı bı anda kesip bırakacak yada bı ömür borc içinde gezecen bizim gibi
Sen de bana benziyorsun .çok büyük paralar da vuruyoruz yeri geldiğinde 100 TL ye muhtacRafık ben böyle değilim de maalesef borçlu olmamın stresi ile kaybediyorum beni bilen büyük kazandigimi da biliyor ipin ucunu bir yakalasam borcu kumarla öderim de kasayı 15 bin yapsam gerisi kolay ben daha bundan 3.5 ay önce 120 bin almıştım salak gibi geri verdim
Aynen öyle valla büyük paralarda yüzüyoruz yeri geliyor 100 TL ye muhtaç oluyoruzSen de bana benziyorsun .çok büyük paralar da vuruyoruz yeri geldiğinde 100 TL ye muhtac