- 16,209
- 3,176
- 113
at 3lük
Nerden nereye getirdi maçı yazık etti 7.30 dan sonra sayı atamadıAtlanta 9dk da 13 satı atamadığı için gitti kupon. 9dk da 13
atış bile kaçırıyorlar rezalet takım bunlarKaçan serbest atışı sokmuş olsa rezalet performansa rağmen gelecekti. Boston 28.5 üst alacaktım almadım neyse sağlık olsun
Geçmiş olsun kötü gitti harbiKaçan serbest atışı sokmuş olsa rezalet performansa rağmen gelecekti. Boston 28.5 üst alacaktım almadım neyse sağlık olsun
Bu saat de roll açılmaz ya NBA den başka maç yokKaçan serbest atışı sokmuş olsa rezalet performansa rağmen gelecekti. Boston 28.5 üst alacaktım almadım neyse sağlık olsun
Rezalet kanka. 7dk da 6 sayı falan attı herifler. Çemişgezekspor değil bu nba takımı yaniBu saat de roll açılmaz ya NBA den başka maç yok
Yok 15.4 den çeyreği veriyo dencek bişey yok yaniRezalet kanka. 7dk da 6 sayı falan attı herifler. Çemişgezekspor değil bu nba takımı yani
İki takımda 26 atar giriyodum. Tam o an sayı oldu barem 28e çıktı 🤣 batacaz ya bütün saçmalıklar bulur biziYok 15.4 den çeyreği veriyo dencek bişey yok yani