- 18,034
- 10,770
- 113
Gelirse 1 kişiye 31 lira payfix ateşleriz
Sponsor bankobet ilk yatırım bonusu aldık paraya kıydık
Para sponorum @babayaro331

Sponsor bankobet ilk yatırım bonusu aldık paraya kıydık
Para sponorum @babayaro331

Hadi şansın bol ola broo bende ekmek arası ekmek yaptım onu yiyorum@Balporsugu ilk üç maç basketbol son üç futbol
Sular kesik mi bir bardak ılık Su iyi gider afiyet olsunHadi şansın bol ola broo bende ekmek arası ekmek yaptım onu yiyorum
Memleket özlemineden 31
İlk maç yeni başladı maksikim kıvrak belalı boğam benimTebrikler abi
Bilezik gibi kuponWon ceeek gelmiş bu
Suyu camiden hallederimde tüp geçen sene bitti ateş yakacak çakmak gazimiz yok 31 bana çıkarsa kafayı bozarimSular kesik mi bir bardak ılık Su iyi gider afiyet olsun
özlemını bukadar bellı etme Dost Keske telegram Kramp10 yerine Kramp31 yapsaydın ozlemını daha cok bellı ederdınMemleket özlemi
Tamam da o zaman düz okunmuyor krampon gibi okunsa yapardım 😀özlemını bukadar bellı etme Dost Keske telegram Kramp10 yerine Kramp31 yapsaydın ozlemını daha cok bellı ederdın![]()
Bankobetten oynamıssın Sinan şamil samın aparkatı banko bu kupon uzan keyfine bakİlk maç yeni başladı maksikim kıvrak belalı boğam benim
Kramp la 31 daha anlamlı olurduTamam da o zaman düz okunmuyor krampon gibi okunsa yapardım 😀
Kardeş dediğim gibi çok ümitlenme 69 kişinin içinden çekileceksin o da sana çıkarsa çekiliş.Suyu camiden hallederimde tüp geçen sene bitti ateş yakacak çakmak gazimiz yok 31 bana çıkarsa kafayı bozarim
69 pozisyonu çok severim beni üzdün bu kez kramp313131Kardeş dediğim gibi çok ümitlenme 69 kişinin içinden çekileceksin o da sana çıkarsa çekiliş.
Tüpe gelecek olursak. Gelmeyelim neyse
Maksikim deli poyrazziimm kırılmaz suyum. Muhtemelen uyuya kalırımBankobetten oynamıssın Sinan şamil samın aparkatı banko bu kupon uzan keyfine bak
Kramp girmesin de malum yere 😀Kramp la 31 daha anlamlı olurdu![]()