- 18,597
- 12,881
- 113
Dikkat ette gömmiyelim sizi 2021 de crespoyla gömdügümüz gibi hele hele dünkü fenerin oyunu olsun ozaman işiniz baya zor babaaa3 hafta sonra fenere de aynen böyle koyacagız zujajaha
Dikkat ette gömmiyelim sizi 2021 de crespoyla gömdügümüz gibi hele hele dünkü fenerin oyunu olsun ozaman işiniz baya zor babaaa3 hafta sonra fenere de aynen böyle koyacagız zujajaha
Dost sanki elinde patlamış sağlık olsunBalon 🎈 gs bugün patlıyor çay içeriz iki saat sonraEkli dosyayı görüntüle 489707
Hatayspor patlattı ya. Darbeli matkap ileDostum şimdiden geçmiş olsun galatasarayımı patlatacak takım daha çıkmadı
Jsjsjsj rakip sizi küçümsedi sonucuna katlandı kötü oynadı dersem haksızlık olur ama , göreceksiniz siz şampiyon olun ben … verrim. Pendik Çakar size pazar günü sonra uniından 5 yersiniz FB nin istikrarını hepimiz biliyoruz o yüzden dünkü maç yüzünden çok heveslenme derim 😂😂yorumunu sabitliyorum 2 ay sonra ağlarken sen piyasaya cıkarıcam ss aldım hattaDikkat ette gömmiyelim sizi 2021 de crespoyla gömdügümüz gibi hele hele dünkü fenerin oyunu olsun ozaman işiniz baya zor babaaa
Ramsda sizi aglatmak güzel olucak diyorum ve polemigi kapatıyorum buda burda kalsın görücezJsjsjsj rakip sizi küçümsedi sonucuna katlandı kötü oynadı dersem haksızlık olur ama , göreceksiniz siz şampiyon olun ben … verrim. Pendik Çakar size pazar günü sonra uniından 5 yersiniz FB nin istikrarını hepimiz biliyoruz o yüzden dünkü maç yüzünden çok heveslenme derim 😂😂yorumunu sabitliyorum 2 ay sonra ağlarken sen piyasaya cıkarıcam ss aldım hatta