- 24,450
- 9,639
- 113
87
Dün öyle oldu Sabah almıştım ya bı defa niye sabah aldım diye atmadilar bana o kadar takipten sonraSabahki gibi dunde aynisini yaptn liste ot.bok muhabbeti yapicksn konuda olma kardesim rica ediyrm adamlarla papaz oluyrz yaptgmz etkinlikte pic oluo fitili sen atesliosn listelik bisey yk kazanc olursa ben kendm gerekeni yapicm ben kapadm sende kapa konuyu sohbete kuponlarini tkibe. Bak
Cyber yok bu sitede sabahki zorunluydu mecbur 1 k 1k basarak nasil 50 k yapiyim kasayi sadece cybra sinirsiz bastirioduBu maç sonrası bir cyber gelir mi dost @apuzcheva 😅
Ben kolaylık olsun diye demiştim okSabahki gibi dunde aynisini yaptn liste ot.bok muhabbeti yapicksn konuda olma kardesim rica ediyrm adamlarla papaz oluyrz yaptgmz etkinlikte pic oluo fitili sen atesliosn listelik bisey yk kazanc olursa ben kendm gerekeni yapicm ben kapadm sende kapa konuyu sohbete kuponlarini tkibe. Bak
Para muhabbeti olmasin kazanirsak kendim.halledicm bi cok kisiye ulasmamis yapick bisey yk ben gonderdm gonderdme de kimseyi inandiramiom herkeze dekont attk bugunDün öyle oldu Sabah almıştım ya bı defa niye sabah aldım diye atmadilar bana o kadar takipten sonra
Yahu bize 2 listede de ulaşmadilar illaki birileri mağdur olacak boşver takma kafayaDün öyle oldu Sabah almıştım ya bı defa niye sabah aldım diye atmadilar bana o kadar takipten sonra