- 764
- 153
- 43
Senlik bişey yok kardeşim. Senin açtığın konuyu kötülemek için söylemedim. Düzenek böyleKardeşim bonus yatirimli değil oynamak isteyen oynasil yani yatirimsiz iyilik olsun diye attım belki kazanan olur ben kaybettim acele edecem dye
Senlik bişey yok kardeşim. Senin açtığın konuyu kötülemek için söylemedim. Düzenek böyleKardeşim bonus yatirimli değil oynamak isteyen oynasil yani yatirimsiz iyilik olsun diye attım belki kazanan olur ben kaybettim acele edecem dye
Yavaş ilerliyor beylerCanlı destekte bir kişi var galiba sıra çok yavaş ilerliyor
Kral canlı desteğe baglayacaksn bağlandığında onlar tanımlıyor cevirbcarki ne çıkarsa onu kullan 10 katı çevir cekSen nasıl kullandın kral çark hakkı eklenmedi
Tamam kardeşim ben isterim herkes çeksin ama olmuyor dün bir kardeş sayesinde bende çektim başka sitedenSenlik bişey yok kardeşim. Senin açtığın konuyu kötülemek için söylemedim. Düzenek böyle![]()
Temsilciye bağlan o tanimlyor hediyeyiSen nasıl kullandın kral çark hakkı eklenmedi
Kardeşim ben sitenin sahibi değilim yapari yapmazmi ama boş bı site değil forumda aldım siteyi bendeSıra ilerlemiyor bu site ödeme yapmaz
Le kardeşim 2 TL free spin 10 kat cevr çek dyor daha ne olsun kimisi onuda vermyor bi bakmışsın olmayacak olur dün ben 4 TL 4 bin aldım koddaanCevirmicem bile 50 fs çıktı demekki ayarlı agam daha çevirmeden dedim icimden 50 çıkarsa bu site den bir poh olmaz diye 100 çıksa eyvallah dicektim de 50 çıkınca belli etti kendini
Boş site olmasa adam gibi bonus verir bine böyle çark çevir canlı destek zaten ölü😂Kardeşim ben sitenin sahibi değilim yapari yapmazmi ama boş bı site değil forumda aldım siteyi bende
Nediyem baskanim almak isteyen alsın kullansın olursa olur olmasaa şal gitsinBoş site olmasa adam gibi bonus verir bine böyle çark çevir canlı destek zaten ölü😂
Yanlız değilsine bana pas geldi