- 2,299
- 1,213
- 113
Oyuncu yaşam süresini aştınız diyor
Söverimki 🤣🤣🤣Atsınlar ya heyecan olur 🤣
Kod yeri nerde250aqua yanlış yazmışım
Daha da iyi olur işte stres atarsın 🤣Söverimki 🤣🤣🤣
Haklısın o yönden düsünmedim ama hak yoluna gıden ben olurum sonucunda 🤣🤣Daha da iyi olur işte stres atarsın 🤣
Rolling için sponsor olduğum zamanlar ne dm ler geliyordu sende alışırsın dost 😅 hayat hikâyeleri okursun işte. Dedem hasta ,.nenem yasta vs vsHaklısın o yönden düsünmedim ama hak yoluna gıden ben olurum sonucunda 🤣🤣
Kod yeri nerdeGeçersiz kod
O dmleri bi ile özledim uzun zamandır kazanamıyorum kedisini veterinere götürcek biri vardı hayvanları sevdiğim için damardan vurdu kandırdı beni 🤣🤣Rolling için sponsor olduğum zamanlar ne dm ler geliyordu sende alışırsın dost 😅 hayat hikâyeleri okursun işte. Dedem hasta ,.nenem yasta vs vs
Para yatırma yerindeKod yeri nerde
Yufka yürekli olmakta zor be dost . Bizde el uzattık çok ama beklentimiz yok . Umarım en iyileri senin olur 🙏🏻O dmleri bi ile özledim uzun zamandır kazanamıyorum kedisini veterinere götürcek biri vardı hayvanları sevdiğim için damardan vurdu kandırdı beni 🤣🤣
Şimdi aldım iki yüz elli tlKod yanlış bnce
Hep beraber kazanırız umarım dost el uzattıklarım hep bana geçirdi malesef 🤣Yufka yürekli olmakta zor be dost . Bizde el uzattık çok ama beklentimiz yok . Umarım en iyileri senin olur 🙏🏻
Aynı kodumu girdinŞimdi aldım iki yüz elli tl
Herkes kendine yakışanı yapar dost. Boş verHep beraber kazanırız umarım dost el uzattıklarım hep bana geçirdi malesef 🤣
Al işte bak 1 sazan çıktı la ben bonus flan eklemiyorum bana dm atmayınHerkes kendine yakışanı yapar dost. Boş ver