Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba Hakkında

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
2,158
113
Dostlar meraba arabamda enteresan bir sorun var . Simdi oncelikle sunu soyleyim sanayiye git falan diyenler cikar 50 kere gittim sorunu bulamiyoruz araba duz yolda hicbir sorun yok akiyor resmen lakin en ufak ama bir tane çakıllı yol olsun arabanin altinda vuruntu oluyor ön takim komple yeni rotcuya gidiyorum alt takimda sorun yok tamirciye gidiyorum sorun yok sebep nedir acaba ?

( Araba bmw f30)

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Dostlar meraba arabamda enteresan bir sorun var . Simdi oncelikle sunu soyleyim sanayiye git falan diyenler cikar 50 kere gittim sorunu bulamiyoruz araba duz yolda hicbir sorun yok akiyor resmen lakin en ufak ama bir tane çakıllı yol olsun arabanin altinda vuruntu oluyor ön takim komple yeni rotcuya gidiyorum alt takimda sorun yok tamirciye gidiyorum sorun yok sebep nedir acaba ?

( Araba bmw f30)
basıkkmı arac

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
2,158
113
Araba sözde hatasizdi experde yaptim orj cikti saseler podyeler ama artik şüphelenmeye basladim birdaha exper yapmaya goturcem sanirim

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,481
113
Z rotlara baktırdın mı, muhtemelen sorun orda

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
f30 sa normal bulunamayan sorunlar :D

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
2,545
113

( Araba bmw f30)
Direksiyon kutusu olabilir , amartisor kafalari yada takozlari olabilir aslinda basit sorun bence ustalar ugrasmak istememis

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
2,158
113
Aq arabasindan biktim satmak istiyorum kiyamiyorumda