Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araç Kiralama

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
Ya beyler avis ucuzdu garenta daha ucuzmuş derken enterprise diye bir firma gördüm kurumsal firma istiyorum kaskosu sağlam en azından bu firma ile bilgisi olan var mı ben ilk kez duydum ama her şehirde havaalanında falan çokça ofisi var ve uluslararası firmaymış sanırım ama araçları çok ucuz ona göre kiralıyım bi yamuk yapmasınlar

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
400
63
Ya beyler avis ucuzdu garenta daha ucuzmuş derken enterprise diye bir firma gördüm kurumsal firma istiyorum kaskosu sağlam en azından bu firma ile bilgisi olan var mı ben ilk kez duydum ama her şehirde havaalanında falan çokça ofisi var ve uluslararası firmaymış sanırım ama araçları çok ucuz ona göre kiralıyım bi yamuk yapmasınlar
Moovdan yapsaydin brom

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113
Enterprise tam kasko yaptır

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
Enterprise tam kasko yaptır
Basic, Standart , Ultra Standart var standartlar arasında fark yok sadece biri 4-500 tl mini hasar diğeri 5.500 tl mini hasar geri kalan hepsi aynı başka kasko paketi yok uygun gibi uefa sponsoruymyş

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Hoşgeldiniz.Size nasıl yardımcı olabilirim ? Ben araç kiralama temsilciniz Ersoy

ft7474

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
400
63
Baktım hepsine Türk telekom kullanıyorum prime özel bu firmada indirim varmış valla otomatik i20 günlüğü 500 tl yw denk geliyor suan
Moov bı aralar 50kya kadar karşılıyordu olası bir kaza da

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,213
10,945
113
Moov bı aralar 50kya kadar karşılıyordu olası bir kaza da
Olası kaza 3.şahıs sorumluluğu vs mevcut kasko da zaten çarpma kırma olası benim kaskım dışında araç kaskosu var da moov çok pahalı günlük kiralar uçuk

akınco

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
617
113
Enterprise dünya devi araç kiralamada daha pahalıya gelir ama çok sağlamdır

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
10,802
10,453
113
Basic, Standart , Ultra Standart var standartlar arasında fark yok sadece biri 4-500 tl mini hasar diğeri 5.500 tl mini hasar geri kalan hepsi aynı başka kasko paketi yok uygun gibi uefa sponsoruymyş
En yükseği neyse onu yap zamanında başıma geldi bmw kiralamıştım neredeyse arabanın parası kadar ekstra kasko yapmıştım arabayı pert ettiler bana giren bişey olmadı

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,523
1,052
113
Moov alma aman diyim moov tiktak gibi firmalar bomboş yerler saatlik alacaksan zipcar al koç güvencesinde günlükte de rentgo en iyisi ama kurumsaldan şaşma enferprise da iyj yer ama kasko yaotir kendine güvenmiyorsan aksi taktirde boşuna para verme